Σατανισμός

Για κάποιους ανθρώπους – όσο περίεργο και αν σου φαίνεται – η επίσημη θρησκεία τους είναι ο Σατανισμός και επικαλούνται τον δικό τους “θεό” ως εκείνον που ορίζει τη φύση και τα πάντα γύρω τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η Εκκλησία του Σατανά – ναι, είναι αληθινή – φέρεται να έχει κάποιους celebrities ως μέλη της και ακολουθούν τις πρακτικές της σύμφωνα με έναν από τους επικεφαλης της ο οποίος μίλησε στο Indy100.

Σύμφωνα με το UNILAD, o μεγάλος μαγίστρος Bill Μ, είπε πως λαμβάνει πολύ συχνά emails μίσους και απειλές θανάτου διότι ακολουθεί τον σατανισμό αλλά υπάρχουν κάποιοι γνωστοί άνθρωποι οι οποίι ακολουθούν τη θρησκεία και αρέσκονται στις πρακτικές της.

Εξήγησε πως τα περισσότερα μέλη της “εκκλησίας” είναι τυπικά μυστικοπαθείς για τη σύνδεση που έχουν με αυτή αλλά ισχυρίζεται πως έχει συναντήσει κάποιους celebs που είναι μέλη και δεν τους κατονομάζει.

Ισχυρίζεται επίσης πως ο κόσμος θα πάθει σοκ όταν μάθει πως ο σατανισμός είναι η θρησκεία κάποιων ανθρώπων και ο ίδιος εντυπωσιάστηκε όταν έμαθε τα ονόματα κάποιων ανθρώπων.

Τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη “θρησκεία” έχει καταφέρει να βγει προς τα έξω και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως είναι μια ανεπίτρεπτη πρακτική και πως θα πρέπει να σταματήσει.

Tσέκαρε και αυτά:

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου : Το “ξεκαθάρισμα” της Βρισηίδας

Καθαρό σπίτι : Τρεις συμβουλές για να είναι οργανωμένο