Συνταγές

Πολλές από τις συνταγές που ανακαλύπτουμε κατά καιρούς θέλουμε να τις μοιραζόμαστε μαζί σου γιατί ξέρουμε πως μέσα σου κρύβεται ένας επίδοξος MasterChef αλλά δε θέλεις να παιδεύεσαι και ιδιαίτερα στην κουζίνα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Οι πίκλες που έχουμε δοκιμάσει κατά καιρούς σε λαχταριστά μπέργκερ και χοτ-ντογκ μπορούν να δημιουργηθούν πολύ εύκολα αρκεί να έχουμε όρεξη να μπούμε στην κουζίνα για καμία ωρίτσα χωρίς να ξεφυσάμε.

Μπορούν να διατηρηθούν για αρκετές μέρες μέσα σε ένα βάζο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές παρασκευές τις οποίες ετοιμάζεις! Ακόμη και σε σούπες, αν θέλεις να έχεις ένα τραγανό στοιχείο το οποίο δε θα λιώνει.

Στο κανάλι Cooking Panda βρήκαμε ένα βίντεο μέσω του οποίου μάθαμε 4 εύκολες συνταγές για αγαπημένα λαχανικά όπως είναι το καρότο, το αγγούρι, το κρεμμύδι και η πιπεριά τα οποία μπορούν να γίνουν πίκλα μέσα σε λίγη ώρα και να διατηρηθούν για κάποιες μέρες.

Δε θα χρειαστείς δύσκολα υλικά τα οποία δεν υπάρχουν στην κουζίνα σου καθώς η ζάχαρη, το ξύδι, το αλάτι και το νερό είναι από τα βασικά πράγματα που χρειάζονται ενώ θα πρέπει να έχεις και κάποια γυάλινα βάζα για να τις συντηρήσεις.

Τσέκαρε το βίντεο:

Τσέκαρε και αυτά: