Σχέσεις

Οι ερωτικές σχέσεις είναι σίγουρα ένα περίπλοκο κομμάτι στις ζωές των ανθρώπων, καθώς ο καθένας είναι διαφορετικός και έχει τις δικές του εμπειρίες, χαρακτήρα και τρόπο σκέψης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές που αποξενώνουν δύο ανθρώπους και μπορεί να κάνουν μία σχέση να φτάσει στο τέλος της.

Δεν λέτε ό,τι σας ενοχλεί και ό,τι θέλετε

Ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου, δεν μπορεί να διαβάσει την σκέψη σου, οπότε εσύ πρέπει να πεις τι σε ενοχλεί, αλλά και τι θέλεις από εκείνον. Η προσπάθεια, ειλικρίνεια, επικοινωνία, υπομονή και αμοιβαίους συμβιβασμούς είναι τα βασικά θεμέλια για τις σχέσεις,

Δεν έχετε προσωπικό χώρο και χρόνο

Είναι λογικό να θέλεις να είσαι συνεχώς μαζί με τον άλλο, όμως μέχρι ένα σημείο, καθώς υπάρχουν κάποια όρια που καλό είναι να μην ξεπεράσεις. Για παράδειγμα να μην βλέπεις πια τους φίλους σου ή να μην κάνεις εκεί το άθλημα/χόμπι που έκανες και σε ευχαριστούσε.

Λέτε τι έκανε ο άλλος λάθος και δεν παίρνετε μερίδιο ευθύνης

Αντί να κουνάτε ο ένας στον άλλο το δάχτυλο, καλό είναι να κάνετε και οι δύο ένα βήμα πίσω στις συγκρούσεις και να αναλάβει ο καθένας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί. Για να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα, πρέπει να μπεις στα παπούτσια του άλλου για να δεις τα πράγματα από τη δική του οπτική γωνία για να μπορέσουν να διορθωθούν τα λάθη.

Δεν δέχεσαι ότι είστε διαφορετικοί

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, και για να πετύχει μία σχέση δεν χρειάζεται να είστε απαραίτητα απόλυτα συμβατοί όσον αφορά στα ενδιαφέροντα, τον τρόπο σκέψης, και τις αντιδράσεις. Καλό είναι στις σχέσεις να έχει ο καθένας τον δικό του χαρακτήρα και να υπάρχει μία ισορροπία.

Βαρετό ή καθόλου σεξ

Και στις δύο περιπτώσεις είναι ένα αρκετά κακό σημάδι, καθώς φτάνετε σε σημείο να θεωρείτε ο ένας τον άλλο δεδομένο και υπάρχει μία ερωτική απομάκρυνση.

Τσέκαρε και αυτά:

Σκυλιά: Golden Retriever απολαμβάνει τα “Χρόνια Πολλά”

Talk to Me: Μία ταινία που σίγουρα θα σε τρομάξει