Σχέσεις

O κόσμος δημιουργεί ερωτικές σχέσεις για διάφορους λόγους και όλο έχουμε την ανάγκη να επιστρέφουμε σπίτι μας για να βυθιστούμε στον καναπέ με το αμόρε! Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις έναν άνθρωπο για να κάνεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ένας σύντροφος μπορεί να μας προσφέρει πολλά στην καθημερινότητα μας και παρόλο που μπορεί να υπάρχουν θεματάκια (ξέρεις, νεύρα, μικροτσακωμοί και τέτοια χαζούλικα), είναι σημαντικό να έχουμε στη ζωή μας έναν άνθρωπο ο οποίος μας αγαπά και είναι στο πλευρό μας. Όπως και εμείς αντίστοιχα, θα πρέπει να είμαστε στο πλευρό του.

Το στρες και το άγχος είναι δυο πράγματα τα οποία υπάρχουν πολύ έντονα στη ζωή μας και ο σύντροφος μας μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτά, κάνοντας δυο πολύ απλά πράγματα!

#1.Αγκαλιά

Οι αγκαλιές σύμφωνα με τους ειδικούς είναι “θεραπευτικές”. Όταν ένας άνθρωπος ο οποίος μας αγαπά και μας νοιάζεται, μας παίρνει αγκαλιά, για κάποιον λόγο ηρεμούμε και αισθανόμαστε ασφάλεια!

Σχέσεις – #2.Χάδια 

Μετά από μια πολύ δύσκολη μέρα, κάθισε σε ένα καναπέ και ζήτησε από τον σύντροφο σου να σου κάνει χάδια! Θα σε χαλαρώσει αυτός ο τρόπος φροντίδας και το άγχος θα φύγει από το παράθυρο.

Τσέκαρε και αυτά: