Ειρήνη Καζάκη

Για μια ακόμη μέρα, ο λαμπερός κόσμος του “My Style Rocks” ξεδιπλώθηκε στο τηλεοπτικό κοινό και η Ειρήνη Καζάκη είχε πολλές απορίες σε σχέση με κάποια πράγματα που της είπαν οι συμπαίκτριες της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η 23χρονη επιχειρηματίας – έχει εταιρεία καλλυντικών – εμφανίστηκε στην πασαρέλα φορώντας μια denim, μακριά φούστα, ένα ασημί jacket το οποίο έχει δημιουργήσει σχεδιάστρια και ένα γαλάζιο top με ένα γαλάζιο πουκάμισο και… ασημί παντοφλάκια, για να πάει σε ένα υποτιθέμενο pop up μαγαζί που έχει ανοίξει με πρώην παίκτρια του ριάλιτι.

Η εμφάνιση της δεν έλαβε τα καλύτερα σχόλια και η Χριστιάννα Κατσιέρη έχοντας αρκετά “ξινό” ύφος επέλεξε να της βάλει χαμηλή βαθμολογία διότι θεώρησε το look της… βασικό! Η Ειρήνη Καζάκη για μια ακόμη μέρα δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση κατά της και θέλησε να ξεκαθαρίσει το θέμα με τους βαθμούς, όπου και πήρε την απάντηση της Χριστιάνας η οποία της είπε πως είναι “αντικειμενική”. Η Χριστιάννα της είπε πως με αυτά που φέρνει φαίνεται βαρετή και της είπε να κοιτάζει τι κάνει εκείνη και όχι μόνο όσα κάνουν οι άλλοι.

H Όλγα Κοτλιδά από τη δική της τη πλευρά φαίνεται να ξέρει κάποια πράγματα που αφορούν στην Ειρήνη και η συμπεριφορά της είναι κάπως ειρωνική και περίεργη! Σαν να θέλει να πει κάτι, και πολύ απλά δεν το λέει!

Δεν κατάλαβε το “1” της Όλγας η Ειρήνη και η Όλγα της εξήγησε πως εφόσον έβαλε “3” στην Αναστασία η οποία ανέβασε τον πήχη και δε θα μπορούσε να της βάλει κάτι παραπάνω!

Η Όλγα της είπε να κοιτάξει την “καμπούρα” της γιατί είναι η πρώτη που πετάγεται και λέει αυτά που βλέπει.

Τσέκαρε και αυτά: