Σχέσεις

Οι σχέσεις δεν έχουν κανόνες! Το κάθε ζευγάρι επιλέγει να ακολουθήσει τους δικούς τρόπους για να περνά καλά! Ωστόσο, υπάρχει κάτι το οποίο όλοι λατρεύουν και δεν είναι άλλο από τις αγκαλιές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η αγκαλιά έχει θεραπευτικές ιδιότητες σύμφωνα με πολλούς ειδικούς και μπορεί να μας φέρει ακόμη πιο κοντά με το αμόρε! Αναπτύσσεται μεγαλύτερη οικειότητα και είναι ο βασικός λόγω για τον οποίο πρέπει να τις δίνουμε και να τις παίρνουμε.

Όπως αναφέρει το Psychology Today, αν εφαρμόζουμε μέσα στις σχέσεις μας μια αγκαλιά των 20 δευτερολέπτων, μπορείς να σώσεις την κατάσταση και να έρθεις ακόμη πιο κοντά με τον σύντροφο σου.

Όταν αγκαλιαζόμαστε, παράγεται η “ορμόνη της αγάπης, γνωστή και ως οξυτοκίνη, και αυξάνεται παράλληλα και η σεξουαλική επιθυμία.

 

Μέσω της αγκαλιάς προκαλούνται συναισθήματα τρυφερότητας και μπορεί να μας βοηθήσει να ηρεμήσουμε και να χαλαρώσουμε! Είναι μια πολύ σημαντική κίνηση η οποία πρέπει να γίνεται ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.

Μάλιστα, ανεβαίνει και η σεροτονίνη η οποία είναι η ορμόνη της χαράς! Οπότε, όταν βρεθείς με τον σύντροφο σου, αγκάλιασε τον για 20 δευτερόλεπτα! Και μην ξεχνάς πως πρέπει να γίνεται συχνά!

Τσέκαρε και αυτά: