Σχέσεις

Tα red flags είναι ο νέος όρος που χρησιμοποιείται τον τελευταίο χρόνο και αφορά στις σχέσεις και τη συμπεριφορά των ανθρώπων απέναντι μας! Στην ουσία πρόκειται για σημάδια τα οποία μας προειδοποιούν για τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου και εμείς αποφασίζουμε αν μπορούμε να τα ανεχτούμε ή όχι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μιλάς με το γκομενάκι κάμποσες μέρες τώρα και ετοιμάζεσαι για το πρώτο ραντεβού! Προσοχή! Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποια red flags τα οποία έχεις αγνοήσεις επιδεικτικά επειδή γουστάρεις πολύ και ξεχνάς πως μπορεί να γίνει φάντασμα μετά την πρώτη σας συνάντηση!

 

Σχέσεις – Ποια είναι τα σημάδια που φανερώνουν πως μπορεί να γίνει ο Κάσπερ μετά το πρώτο σας ραντεβού 

#1. Απαντά στα μηνύματα σου μετά από πολλές ώρες και χρησιμοποιεί πολλές δικαιολογίες! Αν ένας άνθρωπος δεν είναι συνεπείς στην επικοινωνία, πως περιμένεις να είναι συνεπείς στις συναντήσεις που θέλεις να υπάρξουν; Και όταν απαντά στα μηνύματα , πρέπει εσύ να πιάσεις κουβέντα αλλιώς πέρα βρέχει!

#2. Aκυρώνει πολλές φορές το πρώτο σας ραντεβού γιατί τυχαίνουν πράγματα! Όχι, babe αν θέλει πραγματικά να δείξει πως θέλει να προχωρήσει αυτή η γνωριμία θα φροντίσει να σε δει και να κάνει προτάσεις για να βρεθείτε!

Tσέκαρε και αυτά: