σχέσεις

Όλες οι ανθρώπινες σχέσεις χρειάζονται αγάπη και αφοσίωση για να μπορέσουν να επιβιώσουν, όμως για να ξεπεραστούν τα προβλήματα χρειάζεται ατομική προσπάθεια.

Πέρα από την αγάπη, όμως για να μπορέσετε να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία, υπάρχουν μερικά ακόμα χαρακτηριστικά, που πρέπει να περιγράφουν τις σχέσεις σας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η ψυχολόγος-relationship therapis, Fran Walfish, η οποία έχει βοηθήσει πολλά ζευγάρια να διατηρήσουν υγιή τη σχέση τους, έκανε μία λίστα με χαρακτηριστικά που πρέπει να περιγράφουν μία σχέση.

Ειλικρίνεια

Το να λες μόνο την αλήθεια δεν είναι πάντα εύκολο, καθώς η ειλικρίνεια μπορεί πολλές φορές να φέρει θυμό. Το σωστό είναι να ξεπεράσεις τον φόβο των συνεπειών και να μιλάς ειλικρινά, όπως επίσης και να εκφράζεις τα συναισθήματά σου.

Ευελιξία

Η ευελιξία είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την επικοινωνία, είτε είναι για σχέδια είτε για απόψεις. Πολλές φορές το να μην είσαι ευέλικτος είναι αυτό που δημιουργεί τα προβλήματα.

Χιούμορ

Ίσως ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα, είναι το χιούμορ, αφού μπορεί να ελαφρύνει το κλίμα μίας δύσκολης κατάστασης, όπως και σε έναν τσακωμό και να λυθεί με ήρεμο τρόπο το πρόβλημα.

Τσέκαρε και αυτά:

Γουακαμόλε: Η συνταγή για την τέλεια σάλτσα 

Τίτος Λαχανάς: Το βιογραφικό, η ηλικία, το Instagram και το Fame Story