Σχέσεις

Όλοι οι άνθρωποι οι οποία βρίσκονται σε σχέσεις περνούν κάποιες περίεργες φάσεις και δε γίνεται να είναι όλα ρόδινα καθώς η καθημερινότητα είναι απαιτητική και μπορούν να υπάρχουν προβλήματα τα οποία μας ζορίζουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Υπάρχει ένα κόλπο το οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί και “hack” στον τομέα των σχέσεων το οποίο ονομάζεται “φιλί των 6 δευτερολέπτων” και στο TikTok έχει γίνει μεγάλο trend.

H ψυχολόγος Kari Rusnak από το Ινστιτούτο Gottman έδωσε μια πολύ ιδιαίτερη συμβουλή για τις σχέσεις όπου θέλουν τα ζευγάρια να αναπτύξουν μεγαλύτερη οικειότητα και αναφέρει πως 6 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να υπάρξει μια ουσιαστική σύνδεση.

@suziemeg

#couplescounselling #doingthework #seperated #married #6secondkiss #lovelanguage #loverlover

♬ original sound – suzie

To φιλί των έξι δευτερολέπτων δίνεται μετά από ένα τσακωμό ή το πρωί προτού χωριστεί το ζευγάρι, είναι γλυκό και τρυφερό και δεν είναι από τα φιλιά που δίνουμε όταν θέλουμε να κάνουμε τσαχπινιές.

Στο TikTok έχουν μοιραστεί πολλές γυναίκες την δική τους εμπειρία και οι περισσότερες αναφέρουν πως όντως λειτουργεί και πως μπορεί να έρθει ακόμη πιο κοντά το ζευγάρι.

Το συγκεκριμένο φιλί είναι ιδανικό για τα ζευγάρια τα οποία δεν έχουν πολύ χρόνο στην καθημερινότητα τους και μπορούν να έρθουν πιο κοντά!

Τσέκαρε και αυτά: