Σχέσεις μεθύσι

Στις σχέσεις δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν και οι χωρισμοί και πολλές φορές κάποιοι από εμάς επιθυμούν μία επανασύνδεση και άλλοι από εμάς τρέχουν μακριά από τον πρώην τους ή την πρώην τους.

Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως για να δούμε τι πραγματικά αισθάνεται ένας πρώην που προφανώς είναι ανήμπορος να βρει το θάρρος να το ξεστομίσει, έρχεται το αλκοόλ που συνήθως βγάζει από μέσα μας τον πραγματικό μας εαυτό.

Τι θα συνέβαινε όμως εάν μπροστά μας εμφανιζόταν ο πρώην μας μεθυσμένος και μας έλεγε διάφορα. Τι θα μπορούσε να σημαίνουν αυτά;

Στην πρώτη περίπτωση ένας μεθυσμένος πρώην θα μπορούσε να εμφανιστεί μπροστά μας και να μας πει με τον πλέον κυνικό τρόπο πως δεν σε αγάπησε ποτέ, πως βαριόταν εσένα και τα όσα έλεγες και έκανες, πως δεν έβρισκε την ώρα να περιμένει να εξαφανιστείς από τη ζωή του και άλλες τέτοιες ομορφιές.

Σε αυτή την περίπτωση ο πρώην σας πέρα του ότι είναι άξεστος άνθρωπος είναι και ένας άνθρωπος που απλά πρέπει να πετάξετε από τη ζωή σας, το μυαλό και την καρδιά σας και να μην ασχοληθείτε ποτέ ξανά μαζί του.

Σε μία άλλη περίπτωση ο μεθυσμένος πρώην ίσως να σας δει να σας χαιρετίσει τρικλίζοντας και να συνεχίσει να σέρνεται μαζί με τους φίλους του. Σε αυτή την περίπτωση επίσης να βγάλετε αυτό το πλάσμα από τη ζωή σας και εάν είστε και μεγάλη καρδιά ας του δώσετε και ένα ευρώ (σχέσεις).

Υπάρχει βέβαια και η τρίτη περίπτωση που ο πρώην σας θα εμφανιστεί μπροστά σας και θα σας πει ότι σε αγαπάει ακόμα. Πως είναι πολύ μπιπ για όλα όσα έκανε, πως ένιωθε πως τον αγαπάτε και φοβήθηκε σαν κότα λιράτη και έτρεξε μακριά γιατί οι γονείς του δεν του έμαθαν ποτέ πως είναι να αγαπιέται και έτσι φοβήθηκε όταν εσείς του το δώσατε απλόχερα.  Πώς έχει μετανιώσει για όλα και θέλει να επιστρέψει πίσω (σχέσεις).

Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση είναι το μέγα ερώτημα. Τίποτα. Αφήνουμε αυτόν τον άνθρωπο στο σκοτάδι του και στον δικό του προσωπικό βούρκο. Όταν κι αν ποτέ καταφέρει να βγει από αυτό και συνειδητοποιήσει ότι σε αυτό το σκοτάδι ήσασταν το πιο λαμπερό του κομμάτι τότε θα γυρίσει χωρίς να έχει πιει ένα σωρό βότκες και θα σας τα πει μετανιωμένος, ήρεμος, γαλήνιος και βαθιά ταπεινωμένος. Και αυτή η ταπείνωση που προφανώς την φοβάται θα σας δείξει πως αυτός ο άνθρωπος ενδεχομένως αξίζει να τον σηκώσετε όρθιο και να σταθείτε στο πλευρό του.