Σχέσεις

Οι σχέσεις μπορεί να γίνουν περίπλοκες, ο κόσμος αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη και εσύ αναρωτιέσαι γιατί δεν έστειλε μήνυμα την επόμενη μέρα αφού βρεθήκατε και περάσατε τέλεια!

Οκ, είναι λογικό να παθαίνουμε ένα “τραλαλα” όταν μας αρέσει ένας άνθρωπος με τον οποίο βγήκαμε ραντεβού και να θέλουμε να μας δείξει ότι πραγματικά ενδιαφέρεται για εμάς αλλά εμείς από την πλευρά μας τι κάνουμε;

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ 

Πολλοί από εμάς έχουμε την “απαίτηση” να ξυπνήσουμε την επόμενη μέρα από το σούπερ date που είχαμε και να δούμε στο κινητό μας ένα μήνυμα το οποίο να λέει “Καλημέρα, τι κάνεις, πώς είσαι κτλ”. Αλλά δεν είναι υποχρεωτικό και κάποια στιγμή θα πρέπει να το χωνέψουμε αυτό!

Μη φρικάρεις αν δε σου έχει στείλει μήνυμα την επόμενη μέρα γιατί η λύση είναι πολύ απλή!Ρίξε τον εγωισμό σου και στείλε εσύ!

 

Δε θα κάνεις σενάρια στο μυαλό σου για τους λόγους που δεν έστειλε εκείνο το πολυπόθητο μήνυμα και θα δεις πως συμπεριφέρεται! Αν δεις πώς το πρόσωπο κρατά τις αποστάσεις του, σημαίνει πώς πέρασε μια όμορφη βραδιά και ενδεχομένως να θέλει να την αφήσει εκεί και να μη δώσει συνέχεια! Αλλιώς αν δεις ότι έχει διάθεση για κουβέντα και παράλληλα σου ζητήσει να επαναλάβετε το ραντεβού, τότε δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι άλλο!

Σχέσεις – Τρεις λόγοι για τους οποίους μπορεί να μην έστειλε 

  • Μπορεί να μη θέλει να δώσει συνέχεια και απλά δεν ήθελε να στο πει για να μη σε στεναχωρήσει
  • Μπορεί απλά να ξύπνησε και να ήθελε να δει δικό σου μήνυμα
  • Μπορεί πολύ απλά να μην το σκέφτηκε

Τσέκαρε και αυτά :

Δωρεάν δραστηριότητες : Παίξει σκάκι στο “Σταύρος Νιάρχος”

Μέριλιν Μονρόε : Τι ανακοίνωσε το Pornhub