Σχέσεις

Οι σχέσεις που δημιουργούν οι άνθρωποι μεταξύ τους είναι πολύ σημαντικές! Δυστυχώς, όμως, στη σήμερον ημέρα, υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία κάνουμε και τις καταστρέφουμε αργά και βασανιστικά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Συχνά παρατηρείται σε μια σχέση η αδιαφορία που μπορεί να εκδηλώνει ένα εκ των δυο προσώπων που “συμμετέχουν” σε αυτή και διάφορες έρευνες έχουν δείξει πως ένα είναι το λάθος που κάνουμε, μας αποσπά την προσοχή και “απειλεί” ασυναίσθητα τον σύντροφο μας!

Και δεν είναι άλλο από την πολύωρη χρήση των social media!

Από τη στιγμή που μπήκαν πολύ δυναμικά στη ζωή μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν πολλά προβλήματα στις σχέσεις όπως αναφέρουν διάφορες μελέτες που έχουν γίνει κατά καιρούς. Το ζευγάρι έχει σταματήσει να επικοινωνεί όταν είναι στον ίδιο χώρο και πολλοί προτιμούν να κοιτάζουν βίντεο και να δημιουργούν περιεχόμενο, παρά να συζητούν και να κάνουν μια δραστηριότητα μαζί.

Μάλιστα, μελέτες αναφέρουν πως τα social media συνδέονται άμεσα με την απιστία καθώς οι  άνθρωποι βλέπουν τέλειες εικόνες και ξελογιάζονται από διάφορες συμπεριφορές.

Συμβουλή: Άσε το κινητό, πάρε το αμόρε και βγείτε μια βόλτα να περπατήσετε! Περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί γιατί μπορεί κάποια στιγμή να συμβεί το μοιραίο και δεν το θέλουμε αυτό!

Τσέκαρε και αυτά: