Σχέσεις

Όταν ένας άνθρωπος θέλει να μπει στην κατηγορία “σχέσεις” και να προσπαθήσει να έρθει κοντά με έναν άλλον άνθρωπο, πρέπει να σκέφτεται ποια είναι τα πράγματα που του “κάνουν” και με τι δε θέλει να βρεθεί αντιμέτωπος!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Για μια ακόμη φορά, τα μαγικά φίλτρα του TikTok αποφάσισαν να “πουν” όλα αυτά τα οποία ίσως εμείς δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με εύκολο τρόπο και ένα νέο trend έχει κάνει την εμφάνιση του!

Τα “red flags” είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται στον κόσμο των σχέσεων όταν θέλουμε να δείξουμε πως ένας άνθρωπος έχει χαρακτηριστικά τα οποία δεν μας κάνουν!

@alexis.makenzie proceeds to get 2/3 🥲😀 #trend #fearless #redflags #relationshipadvice #fyp #trending #foryou ♬ fearless sped up – r & m &lt33

Στο φίλτρο θα δεις να εμφανίζονται κόκκινα σημαιάκια τα οποία θα εμφανίσουν κάποιες ατάκες που σε αφορούν! Πολλές από αυτές αφορούν στις σχέσεις και ο κόσμος αναρτά το βίντεο του στέλνοντας τα κατάλληλα “μηνύματα” σε αυτούς που τους ενδιαφέρουν!

Είναι ένας τρόπος για να αποκαλύψουν τις δικές τους αδυναμίες και να ξέρουν οι άλλοι ποια είναι τα δικά τους θέματα!

Οι “κόκκινες σημαίες” είναι πλέον ο όρος που χρησιμοποιείται ενώ υπάρχουν και οι “πράσινες σημαίες” οι οποίες φανερώνουν όλα αυτά που θέλουμε να έχει ο άλλος όταν τον επιλέξουμε για να κάνουμε μια σχέση ή για να έρθουμε κοντά του!

Τσέκαρε και αυτά: