Survivor All Star τελικός

Ο Survivor All Star τελικός είναι αυτός που έχει αρχίσει να προετοιμάζεται σιγά-σιγά διότι οι παίκτες μπαίνουν στο ατομικό αγώνισμα και η παραγωγή θέλει να είναι όλα άψογα εκείνη την ημέρα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο μεγάλος τελικός αναμένεται να γίνει στις 11 Ιουλίου 2023, ημέρα Τρίτη, σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και λίγες εβδομάδες χωρίζουν τον άνθρωπο που θα πάρει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. 

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαγόταν κανονικά στα τέλη Ιουνίου, ωστόσο οι εκλογές αλλά και οι διάφορες “επιπλοκές” που υπήρξαν στο ριάλιτι επιβίωσης, ανάγκασαν την παραγωγή να “τραβήξει” περισσότερο τα επεισόδια.

Από την ημέρα που οι παίκτες πάτησαν το πόδι τους στον Άγιο Δομίνικο, υπήρξαν πρόσωπα τα οποία θεωρήθηκαν φαβορί! Κάποιοι ωστόσο απογοήτευσαν με τις επιδόσεις τους, κάποιοι αποχώρησαν οικειοθελώς και κάποιοι κατάφεραν να παραμείνουν στο νησί χρησιμοποιώντας το χιούμορ τους και την στρατηγική τους!

Τα φαβορί του τελικού

Ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς αναμένεται να καθίσουν στα σκαμπό τέσσερις παίκτες!

Μέχρι στιγμής τα προγνωστικά δείχνουν πως η Στέλλα Ανδρεάδου θα φύγει σύντομα από το παιχνίδι, όπως και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη καθώς η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι η μεγάλη “δύναμη” στις γυναίκες και φέρεται να είναι αυτή που θα έχει μια θέση στον τελικό!

Η μεγαλύτερη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού ποντάρει σε συγκεκριμένα πρόσωπα, καθώς ο Νίκος Μπάρτζης έχει φανατικό κοινό ενώ και ο Σάκης Κατσούλης έχει καταφέρει να είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες!

Οι μεγάλες ανατροπές θα παιχτούν ανάμεσα σε τρία πρόσωπα!

Ηλίας Μπόγδανος, Μάριος Πρίαμος και Κωνσταντίνος Βασάλος! 

Αυτοί οι τρεις άνδρες είναι εκείνοι που πρέπει να “παλέψουν” περισσότερο για να βρεθούν στον τελικό! Βέβαια, δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο να δούμε ανατροπές θα σοκάρουν!

Ο κόσμος έχει κληθεί να ψηφίσει και να διαμορφώσει την κατάταξη και περιμένουμε να δούμε πολλά!

Τσέκαρε και αυτά: