Σχέση από απόσταση

Η σχέση από απόσταση είναι μία δύσκολη συνθήκη που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα ζευγάρι και πρέπει να γνωρίζει πώς να το διαχειριστεί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Σίγουρα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε αυτό το δύσκολο ζήτημα, αλλά και να κρατήσεις υγιή τη σχέση σου χρειάζεται προσπάθεια.

Τι να κάνεις αν είσαι σε σχέση από απόσταση:

  • Πρώτο και κύριο είναι να είσαι καλά ψυχολογικά. Δηλαδή, να κάνεις πράγματα, τα οποία σου κάνουν καλό, όπως το να μιλάς σε φίλους σου, ή το να πας για ψυχανάλυση.
  • Να μην κλείνεσαι μέσα στο σπίτι συνέχεια, και να βγαίνεις με άτομα που έχεις σε εκτίμηση και αγαπάς, αλλά και σε στηρίζουν στην απόφασή σου να έχεις σχέση από απόσταση.
  • Μπορείς να ενταχθείς σε μία ομάδα, όπως το να ξεκινήσεις κάποιο χόμπι, να μπεις σε μια ομάδα θεραπείας και γενικά να προσπαθείς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε βοηθούν στα συναισθήματα που νιώθεις.
  • Με τη σχέση από απόσταση είναι μία καλή ευκαιρία να κυνηγήσεις τους στόχους σου, και να δώσεις σημασία στο τι θες να κάνεις με τη ζωή σου και στον εαυτό σου.
  • Είναι λογικό εφόσον ο άνθρωπος που είσαι μαζί είναι μακριά, να σου λείπει το ίδιο το άτομο, η σχέση σας, αλλά και το σεξ. Έτσι για να μπορέσεις να το διαχειριστείς μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις διαλογισμό.
  • Να ζεις και τις άσχημες στιγμές και να μην τις σβήνεις. Για παράδειγμα, όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα που νιώθεις, πρέπει πρώτα να τα νιώσεις και μετά να τα αφήσεις πίσω σου.
  • Να προσέχεις τα άτομα που έχεις δίπλα σου. Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που έχεις στη ζωή σου να σε στηρίζουν, αλλά και να σε βοηθάνε στις δύσκολες στιγμές.

Τσέκαρε και αυτά:

Atlantics: Βραβευμένη ρομαντική δραματική ταινία στο Netflix

Στράτος Τζώρτζης: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή και το Fame Story