Σχολή οδηγών

Η σχολή οδηγών είναι το πρώτο μέρος που επισκέπτεται ένας άνθρωπος όταν θέλει να αποκτήσει γνώσεις γύρω από την οδήγηση και οι δάσκαλοι είναι εκεί για να του μάθουν όλα όσα χρειάζεται έτσι ώστε να πάρει το δίπλωμα και να βγει υπεύθυνα στους δρόμους με το όχημα του.

Ωστόσο, ένας δάσκαλος οδήγησης έκανα το απίστευτο στο Κολοράντο των ΗΠΑ και καταλάθος έπεσε με το όχημα που χρησιμοποιείται για τα μαθήματα, πάνω σε ένα τοίχο της σχολής.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Παρόλο που δεν τραυματίστηκε κανείς, το Hyundai Tucson, βρέθηκε καρφωμένο κάτω αό την ταμπέλα που έγραψε “Μάθε να οδηγείς” και προκάλεσε ζημιά στην επιχείρηση.

Σε ανάρτηση που έγινε στο “Χ” από την αστυνομία του Lakewood στο Κολοράντο, μια κάμερα ασφαλείας απαθανάτισε τη στιγμή που δείχνει το αυτοκίνητο να έχει πέσει πάνω στη σχολή οδηγών.

 

Σύμφωνα με τα post που έγιναν στο Χ πολλοί άνθρωποι χρειάστηκε να απομακρυνθούν από το σημείο όπου έγινε το τρακάρισμα και ο οδηγός δεν έπαθε κάποιον σοβαρό τραυματισμό ενώ δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα οι λόγοι για τους οποίους έπεσε το όχημα πάνω στον τοίχο της σχολής.

Τσέκαρε και αυτά: