Σειρές Netflix

Σειρές Netflix : Η γνωστή πλατφόρμα έχει αρχίσει να προσθέτει ξανά πολύ καλό περιεχόμενο  και οι χρήστες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για συγκεκριμένα projects.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στη λίστα με τις κορυφαίες σειρές της πλατφόρμας, έχει καταφέρει να μπει η σειρά “Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story”, καθώς κατάφερε να περάσει μέσα σε δυο μήνες το 1 δις προβολές και είναι η πρώτη αυτή τη στιγμή.

Η σειρά έχει αγγίξει τις σειρές “Squid Game” και “Stranger Things 4”, και θεωρείται ένα από τα πιο πετυχημένα projects.

Ο Έβαν Πίτερς ο οποίος ενσαρκώνει τον στυγερό δολοφόνο κατάφερε να κερδίσει το κοινό με την ερμηνεία του και η σειρά παρέμεινε για 7 εβδομάδες στο παγκόσμιο Top 10 του Netflix σε 92 χώρες.

Είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής σειρά (στα αγγλικά) στην πλατφόρμα ενώ πρώτη είναι ακόμη η σειρά “Stranger Things 4”.

Στη σειρά βλέπουμε τον Τζέφρι Ντάμερ και αποκαλύπτεται η δράση του τη δεκαετία των ’80s καθώς είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη με τις δολοφονίες που είχε διαπράξει.

Σειρές Netflix – Ο Έβαν Πίτερς κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο και στη σειρά πρωταγωνιστούν ακόμη οι Νίσι Νας, Ρίτσαρντ Τζένκινς , Μόλι Ρίνγκγουολντ και ο Μάικλ Λερντ.

Το 1992 ο δολοφόνος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και οι συνεντεύξεις που είχε δώσει, είναι απλά συγκλονιστικές και αποκαλύπτουν τον άκρως ιδιαίτερο χαρακτήρα του.

Tσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Οι βόλτες που πρέπει να κάνεις στην Αθήνα

Κάνιε Γουέστ : Ισχυρίζεται πως ο Μάσκ είναι υβρίδιο