Σειρές Netflix

Σειρές Netflix :Ένα νέο project ετοιμάζει η γνωστή πλατφόρμα και το 2023 είναι μια χρονιά όπου οι άνθρωποι της εταιρείας θέλουν να δώσουν στο κόσμο ωραίο περιεχόμενο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Έχουμε δει πολλές ιστορίες γνωστών καλλιτεχνών να κάνουν την εμφάνιση τους και μια animated σειρά αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της και θα αφορά έναν θρύλο της παγκόσμιας μουσικής.

Ο κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ο Έλβις Πρίστλεϊ ο οποίο αναλαμβάνει τον ρόλο του πράκτορα και θα ονομάζεται ‘”Agent Elvis”.

H πρώτη εικόνα δόθηκε στη δημοσιότητα και βλέπουμε τον ήρωα να φορά τα γυαλιά του με τα οποία έγινε γνωστό και να κρατά ένα χρυσό όπλο.

Σύμφωνα με το Netflix ο πράκτορας θα πετάξει την ολόσωμη φόρμα του και θα συμμετάσχει ένα πρόγραμμα κατασκόπων όπου και θα Πολέμα σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν τη χώρα.

Σειρές Netflix – Υπάρχουν πολλά προγράμματα τα οποία ετοιμάζονται από τη γνωστή πλατφόρμα και οι επόμενοι μήνες θα είναι συναρπαστικοί καθώς επιστρέφουν σειρές οι οποίες συνεχίζονται με τις ανάλογες σεζόν τους και έχουμε να δούμε πάρα πολλά πράγματα τα οποία σίγουρα θα μας κρατήσουν σπίτι!

Τσέκαρε και αυτά: