Σειρές Netflix

Σειρές Netflix : Σε λίγες μέρες ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά και το 2023 αναμένεται να δούμε πολλές ταινίες και projects τα οποία θα εμφανιστούν στη γνωστή πλατφόρμα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O Iανουάριος είναι γεμάτος νέες σειρές και ταινίες τις οποίες θα απολαύσουμε στην πλατφόρμα του Netflix!

Ποιες είναι οι σειρές Netflix που θα δούμε τον Ιανουάριο

Kaleidoscope – 01/01/2023

Μια μεγάλη ληστεία ετοιμάζεται από μια ομάδα και 7δις είναι στο “μάτι” μιας συμμορίας η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με την απληστία και με απειλές που προκαλούν χάος στα σχέδια τους.

 

 Lady Voyeur – 01/01/2023

Μια ιερόδουλη παρακολουθείται από τη γειτόνισσα της, Μιράντα! Και οι δρόμοι τους θα σμίξουν όταν σημειώνεται μια δολοφονία! Και κάπως έτσι η Μιράντα θα δει τη ζωή της να αλλάζει.

 The Lying Life of Adultsν – 04/01/2023

Μια έφηβη αρχίζει και ανακαλύπτει τη ζωή όταν ξεκινά να κάνει παρέα με τη θεία της, μια γυναίκα που δε συμπαθούν οι γονείς της. Η ιστορία σημειώνεται στη Νάπολη του ’90.

Woman of the Dead – 05/01/2023

Μια γυναίκα βλέπει τη ζωή της να καταστρέφεται μετά από ένα ύποπτο δυστύχημα! Βλέποντας τη ζωή της να καταρρέει προσπαθεί να εκδικηθεί κορυφαία πρόσωπα της πόλης της τα οποία φαίνεται πώς εμπλέκονται σε μια ιδιαίτερη συνωμοσία.

 

Copenhagen Cowboy – 05/01/2023

Μια γυναίκα βλέπει τη ζωή της να παίρνει συγκεκριμένη τροπή καθώς την πουλούσαν ως “τύχη” διότι είχε υπερφυσικές δυνάμεις.Μια μέρα, όμως, αποφασίζει να εκδικηθεί όσους της φέρθηκαν άδικα.

 Vikings: Valhalla: Season 2 – 12/01/2023

Η αγαπημένη σειρά επιστρέφει και θα δούμε παλιούς και νέους εχθρούς να περιμένουν τον Λέικ, τον Χάραλντ και την Φρειντς. Οι τρεις ταξιδιώτες αναζητούν νέους κόσμους τους οποίους θέλουν να κατακτήσουν.

 

Women at War – 19/01/2023

Τέσσερις γυναίκες στη Γαλλία του 1914 βρίσκονται αντιμέτωπες με τις συνέπειες που άφησαν πίσω τους τα γερμανικά στρατεύματα καθώς ο πόλεμος τις διέλυσε και έχασαν τους άνδρες τους.