Σελένη Φωτιάδη

Η Σελένη Φωτιάδη και η Νικόλ Δεσποτοπούλου προκάλεσαν “θερμό επεισόδιο” στο πλατό του “My Style Rocks” καθώς υπήρξε παρεξήγηση η οποία δε φαίνεται πως θα λυθεί εύκολα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες ενός mini ξεκατινιάσματος στο παιχνίδι και η Σελένη φαίνεται πως ενοχλήθηκε με το γεγονός πως η Νικόλ έκανε λόγο για μη-απουσία της από το παιχνίδι και ένιωσε πως καταφέρεται κατά της.

H Σελένη Φωτιάδη δεν εντυπωσιάστηκε από την εικόνα της Νικόλ και της είπε “πως τα ξέρει όλα ” και πως καταφέρεται εναντίον της χρησιμοποιώντας λέξεις και πως την έβρισε!

Η Νικόλ είπε πως της είπε “Ποιο είναι το θέμα σου και επαναλαμβάνεις διαρκώς ότι έλειπα” και είπε πως δεν είπε κάτι για τη Σελένη και πως είναι τιμή της και της Όλγας που δεν έχουν λείψει καθόλου από το παιχνίδι.

Η Σελένη Φωτιάδη είπε πως η Νικόλ Δεσποτοπούλου  είπε πως λέει “βλακείες” και ξεκίνησε να της φωνάζει λέγοντας πως δεν έχει κάποιο κόμπλεξ

Οι τόνοι ανέβηκαν πολύ και η Σελένη βγήκε εκτός εαυτού λέγοντας πως θέλει να καλυφθεί και να δείξει πως είναι η “καλή” και πως κάνει τα πάντα σωστά.

“Έχεις κόμπλεξ κορίτσι μου”, είπε η Νικόλ και η Σελένη της είπε πως είναι “θεατρίνα, ηθοποιός και πως πρέπει να κοιτάξει τον καθρέφτη για να δει ποια είναι κομπλεξική”.

Κόλαση πάλι το “My Style Rocks”!

 

Τσέκαρε και αυτά: