Πρίγκιπας Χάρι

Με ένα μαύρο Range Rover έφτασε στο δικαστήριο του Λονδίνου ο πρίγκιπας Χάρι με σκοπό να καταθέσει στην υπόθεση που αφορά στις φερόμενες παρακαλουθήσεις της Daily Mirror στα κινητά επιφανών ανθρώπων της Βρετανίας όπως είναι ο Elton John.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί το γνωστό μέσο ενημέρωσης κατηγόρησε τον πρίγκιπα πως βρίσκεται στη “σφαίρα της εικασίας” και μια πολύ θερμή στιγμή σημειώθηκε στο δικαστήριο, διότι φέρεται να είπε πως πιστεύει πως και ο πατέρας του μπορεί να παρακολουθείται χωρίς όμως να έχει κάποια απόδειξη.

“Δεν είμαστε πρίγκιπα Χάρι στη σφαίρα της εικασίας”, είπε ο δικηγόρος καθώς ο πρίγκιπας του είπε πως δεν είναι σίγουρος για τις συσκευές που μπορεί να έχουν χακαριστεί όταν εκείνος ήταν στο Ίτον όπου έσπασε το δάχτυλο του ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο και ξαφνικά είδε την είδηση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης!

Ο Χάρι κατηγορεί το μέσο πως σε περίπου 140 άρθρα τα οποία δημοσιεύτηκαν μεταξύ του 1996 και του 2010 το “Μirror Group Newspapers” υπήρχαν πληροφορίες οι οποίες συγκεντρώθηκαν με τρόο που δεν είναι νόμιμος!

Ο δικηγόρος είπε στο δικαστήριο πως οι λεπτομέρειες σε αυτές τις ιστορίες όντως προήλθαν από άλλα μιντιακό μέσα όπως είναι το BBC, όπως και δελτία Τύπου, δηλώσεις του Παλατιού, φίλους, ακόμη και σχόλια που έγιναν από την πριγκίπισσα Νταΐανα.

Ο Χάρι είπε στη συνέχεια, σύμφωνα με τη Daily Mail, πως και ο βασιλιάς Κάρολος μπορεί να υπέρστη “παρακολούθηση” όταν εμφανίστηκε ένα δημοσίευμα που είχε ως τίτλο “Τα πάρι του Χάρι με κοκαΐνη, έκστασι και άλλες ουσίες” και ανέφερε πως ο βασιλιάς ανησυχούσε πολύ για τον γιο του.

Το βασιλικό μέλος τότε ρωτήθηκε για το αν η χρήση ναρκωτικών – μια παράνομη πράξη – ήταν στο ενδιαφέρον του κοινού όταν ήταν έφηβος καθώς ήταν τρίτος στη διαδοχή για τον θρόνο. Τώρα είναι πέμπτος στη διαδοχή.

Εκείνος απάντησε: “Υπάρχει διαφορά μεταξύ του συμφέροντος του κοινού και αυτών που ενδιαφέρεται το κοινό”. 

Ο πρίγκιπας Χάρι εξέφρασε πως φοβόταν ότι μπορεί να τον διώξουν από το παλάτι καθώς οι φήμες που αφορούσαν στον Τζέιμς Χιούιτ ο οποίος είχε γίνει “famous” διότι υπήρχαν υπόννοιες πως είναι ο πραγματικός πατέρας του πρίγκιπα,

Μάλιστα, δε δίστασε να τονίσει πως πίσω από τις επιθέσεις προς τη σύζυγο του, Μέγκαν Μαρκλ και τον ίδιο πώς βρίσκεται ο Πιρς Μόργκαν, γνωστός δημοσιογράφος και πρώην διευθυντής της Daily Mirror.

 

Τσέκαρε και αυτά: