Σερένα Γουίλιαμς

H Σερένα Γουίλιαμς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και πρώτη φορά αποκάλυψε πως περιμένει το μωρό της στο Met Gala όπου εμφανίστηκε με την κοιλίτσα της φουσκωμένη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η πασίγνωστη τενίστρια αποφάσισε να κάνει το πατροπαράδοτο gender reveal για να γιορτάσει μαζί με φίλους και γνωστούς το γένος του μωρού της και έγινε χαμός! Μάλιστα, απαθανάτισε όλες τις στιγμές στην κάμερα και ανάρτησε το βίντεο στο κανάλι της στο Youtube μιας και είναι μια από τις αγαπημένες της ασχολίες.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της, Αλέξις Οχανιάν, ήταν τρομερά ενθουσιασμένοι με όλη τη διαδικασία και η στιγμή της αποκάλυψης δεν άργησε να έρθει! Ο Αλέξις είχε στην αγκαλιά του την 5χρονη κόρη τους Ολύμπια και ξαφνικά είδαν πως το χρώμα που βγήκε ήταν το ροζ!

Η Σερένα Γουίλιαμς περιμένει για μια ακόμη φορά κοριτσάκι και σε πολύ λίγο καιρό θα την κρατά στην αγκαλιά της και θα δει την οικογένεια της να μεγαλώνει!

Η τενίστρια γέννησε την πεντάχρονη κόρη της Ολύμπια το 2017 και πλέον έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση του τένις αφού έχει κατακτήσει τα πάντα!

Τσέκαρε και αυτά: