Serena Williams

H Serena Williams μοιράστηε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο μεσω του Instagram και δείχνει σε όλες τις γυναίκες πως περιποιείται την κοιλίτσα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η 41χρονη πρωταθλήτρια του τένις πόσταρε ένα βίντεο μέσω του οποίου αποκαλύπτει τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για να φροντίσει την κοιλιά της και να προλάβει τυχόν ραγάδες που μπορεί να προκύψουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η 6χρονη κόρη της, Ολυμπία, ήταν και αυτή μέσα στο βίντεο και έκανε τις δικές της παρατηρήσεις καθώς η μαμά της εξηγούσε τι κάνει!

H Serena Williams φόρεσε μια άνετη ρόμπα και ξεκίνησε να χρησιμοποιεί διάφορα έλαια τα οποία κάνουν καλό στο δέρμα μιας εγκυμονούσας και τα βάζει καθημερινά στην κοιλιά της για να προστατέψει την περιοχή και να έρθει ακόμη πιο κοντά με το μωράκι της αφού νιώθει την αγάπη που του δίνει!

To έλαιο καρύδας είναι ένα από τα υλικά που χρησιμοποιεί και πιστεύει πως πρέπει να χρησιμοποιείται στην πιο καθαρή του μορφή!

Επίσης χρησιμοποιεί sheet masks οι οποίες καλύπτουν όλη την κοιλιά και θεωρεί πως είναι πολύ σημαντικό να τις χρησιμοποιούν οι εγκυμονούσες για να χαλαρώνουν και να ξεκουράζονται!

Τσέκαρε και αυτά: