Shakira

Η Shakira αποφάσισε να δώσει μια μικρή γεύση από το νέο της τραγούδι στους θαυμαστές της και επέλεξε να δείξει στον κόσμο ένα μικρό βίντεο όπου έχει μεταμορφωθεί σε γοργόνα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στην ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η τραγουδίστρια από την Κολομβία ποζάρει με ροζ μαλλιά και μια υπέροχη γοργονίσια ουρά! Και το τραγούδι της “Copa Vacia” αναμένεται να σημειώσει και αυτό μεγάλη επιτυχία!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Πρόκειται για μια νέα συνεργασία με τον Κολομβιανό τραγουδιστή Μανουέλ Τουρίσο  και στο βίντεο “μεταμορφώνεται” σε μια γοργόνα με μακριά ροζ μαλλιά και μακριά ουρά ενώ αιωρείται με τα χέρια της δεμένα στο στήθος.

Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι το 6ο από αυτά που κυκλοφόρησαν μετά το διαζύγιο της με τον ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ ο οποίος έκανε πολλές τσαχπινιές ενώ ήταν σε γάμο με την τραγουδίστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε στα social media και η αφίσα του τραγουδιού η οποία εμφανίζει την διάσημη τραγουδίστρια ως μία λυπημένη γοργόνα και τον Τουρίσο στο ρόλο του πρίγκιπα και έγινε πολύ γρήγορα viral καθώς είναι πολύ ωραία!

Το τραγούδι της Shakira θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαίου.

Τσέκαρε και αυτά: