Η Μάγισσα

Η Μάγισσα είναι η νέα σειρά που όλοι περιμένουν από τον Σεπτέμβριο και η επιτυχία της από τους περισσότερους θεωρείται βέβαιη.

Τα πρώτα πλάνα και φωτογραφίες έχουν αρχίσει και διαρρέουν ήδη και όλα δείχνουν πως οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της σειράς ζουν μοναδικές στιγμές στη Μάνη, αφού η σειρά διαδραματίζεται εκεί στο μακρινό 1818.

 

Στη σειρά αυτή πρωταγωνιστεί η Έλλη Τρίγγου, η οποία θα υποδυθεί την Θεοφανώ, η οποία θα έχει ενορατικές ιδιότητες, ένα γεγονός που αναμένεται να της προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

 

Πρόκειται για την υπηρέτρια στο σπίτι μιας εκ των δύο ισχυρών οικογενειών της Μάνης και συγκεκριμένα εκείνης που εκεί ισχυρός άντρας είναι ο Γιώργος Γάλλος. Πρόκειται για ένα πολύ φτωχό κορίτσι που προσπαθεί ακόμα και η ίδια να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωσή της.

Η σειρά Η Μάγισσα έχει να κάνει με δύο πανίσχυρες οικογένειες που έχουν βεντέτα αλλά μπροστά στον κοινό αγώνα κατά των Τούρκων ενώνονται παντρεύοντας τα δύο παιδιά τους. Αυτό το ζευγάρι κάνει ένα παιδί το οποίο όμως απρόσμενα βρίσκεται νεκρό στο ποτάμι από την υπηρέτρια, δηλαδή τη Θεανώ που υποδύεται η Έλλη Τρίγγου.

 

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στην υπηρέτρια την οποία κατηγορούν ως ένοχη για το θάνατο του μωρού, αλλά φυσικά και ως μάγισσα, μία κατηγορία που δεν ήταν αφύσικη εκείνη την εποχή.

 

Ωστόσο, όλα τα γεγονότα που ακολουθούν αποδεικνύουν την αθωότητά της, αλλά το μαρτύριο της μετά από αυτό, μόλις αρχίζει με απρόβλεπτες συνέπειες.

Τσέκαρε κι αυτό: