Shopping Star

Το Shopping Star έχει πλέον παρουσιάστρια αφού ανακοινώθηκε επίσημα από το Star πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι η γυναίκα που θα σχολιάζει τα looks των διαγωνιζόμενων! Ωστόσο, υπήρξαν αρκετα άτομα τα οποία δέχτηκαν πρόταση για το παιχνίδι και ένα από αυτά ήταν η Αθηνά Οικονομάκου!

Η ηθοποιός μιλώντας στο “7 Μέρες Tv” αποκάλυψε πως υπήρξε συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο δεν αποδέχτηκε την πρόταση και δεν ήταν άλλος από την σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, “Ο Πρώτος από εμάς”.

Η Αθηνά Οικονομάκου δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Δεν το μετάνιωσα καθόλου. Και οι δύο προτάσεις ήρθαν σχεδόν ταυτόχρονα, την ίδια περίοδο. Είχα να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά τα δύο πρότζεκτ, αλλά η καρδιά με οδήγησε στη μυθοπλασία γιατί αυτό είναι και το επάγγελμά μου. Δεν είμαι παρουσιάστρια, ούτε δημοσιογράφος. Αν όμως δεν υπήρχε η συγκεκριμένη πρόταση για τη σειρά -γιατί με εξίταρε πολύ ο ρόλος που είχα διαβάσει και οι συντελεστές-, δεν θα έλεγα όχι στο «Shopping star». Απλώς υπερίσχυσε η αγάπη μου για την υποκριτική”.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα Social media καθώς έχει ένα από τα πιο δυνατά accounts στο Instagram και είπε:

“Είμαι ο εαυτός μου, δεν προσπαθώ να δείξω τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο από αυτό που είμαι. Το χρησιμοποιώ στο μέτρο που εγώ νιώθω ότι το αντέχω, μου αρέσει και το διασκεδάζω. Δεν το κάνω επαγγελματικά, γι’ αυτό και δεν νιώθω influencer. Δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Δεν ξέρω πώς προέκυψαν αυτοί οι followers, δεν το προσπάθησα και δεν το κυνήγησα. Οι αναρτήσεις που κάνω αφορούν πάντα πράγματα που αγαπώ και τα έχω δοκιμάσει”.

Tσέκαρε και αυτά: