Σοφία Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα μοιράζεται τη ζωή της ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αμερική καθώς ασχολείται με το styling και κάνει πολλές δουλειές! Όμως, η οικογένεια της είναι πολύ σημαντική και θέλει να περνά πολλές στιγμές μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η στιλίστρια και κόρη της Άννας Βίσση και τον Νίκου Καρβέλα βρέθηκε με τον 15χρονο αδελφούλη της, Ανδρέα, ο οποίος είναι γιος του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση και μοιράστηκε με τους followers της μια στιγμή τους.

Στα stories της αναφερόταν στον μικρό της αδερφό σχηματίζοντας καρδούλες και όπως θα δεις έχει μεγαλώσει πολύ το αγόρι!

Μάλιστα, η Σοφία Καρβέλα έκανε αναρτήσεις στα stories της διαφημίζοντας τα καλλυντικά της Αννίτας Πάνια και δείχνοντας στα κορίτσια κάποια προϊόντα τα οποία έχει αγαπήσει εκείνη και θέλει να τα φορά.

Η Άννα Βίσση και η κόρη της έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση καθώς κάνουν πολλά πράγματα μαζί και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια μεγάλη οικογένεια η οποία απαρτίζεται από πολλά πρόσωπα και όλοι μαζί δείχνουν πως μπορούν οι άνθρωποι να έχουν εξαιρετικές σχέσεις και να συμπορεύονται μαζί σε αυτή τη ζωή! Όλοι είναι cool τυπάκια και πάντα απασχολούν με ωραίο τρόπο!

Τσέκαρε και αυτά: