Shopping Star

Το project μόδας “Shopping Star” μπορεί να μην προβληθεί ξανά με την Βίκυ Καγιά, όμως θα συνεχιστεί κανονικά και ένα νέο πρόσωπο θα καθίσει στην πολυθρόνα με σκοπό να σχολιάσει τα κορίτσια που θα πρέπει να φέρουν εις πέρας τα task που θα τους αναθέσει η παραγωγή!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H Βίκυ Καγιά αποφάσισε μαζί με το Star να τερματίσουν τη συνεργασία τους και η παραγωγή του παιχνιδιού πρέπει να κλείσει ένα νέο πρόσωπο για την παρουσίαση έτσι ώστε να συνεχιστεί το πρόγραμμα τη νέα σεζόν!

Όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Μέλας στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” υπάρχει ένα πρόσωπο το οποίο είναι γνωστό στα social media αλλά όχι στο τηλεοπτικό κοινό το οποίο σκέφτεται το κανάλι! Και το όνομα αυτής; Χρυσιάννα Ανδριοπούλου γνωστή ως shoprano!

Παράλληλα, υπάρχουν σκέψεις να καθίσουν στην πολυθρόνα τoυ Shopping Star η Μαίρη Συνατσάκη, ο Λάκης Γαβαλάς και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Οι σκέψεις είναι πολλές και εμείς σίγουρα θα θέλαμε να δούμε τον Λάκη Γαβαλά στην παρουσίαση αφού έχει όλες τις γνώσεις και είναι πολύ έξτρα! Κάτι το οποίο χρειάζεται το παιχνίδι!

Αναμένουμε!

Tσέκαρε και αυτά: