Survivor All Star spoiler

Survivor All Star spoiler: Οι εναπομείναντες παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης έχουν αρχίσει να νιώθουν την “ανάσα” του μεγάλου επάθλου που προσφέρει το παιχνίδι και όλοι τους θέλουν να φτάσουν στο Γαλάτσι για να δουν από κοντά τον κόσμο και τις οικογένειες τους να ζητωκραυγάζουν το όνομα τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πολλές είναι οι πληροφορίες οι οποίες κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες και αφορούν στον μεγάλο τελικό! Και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μάθουμε την επόμενη εβδομάδα τους δυο παίκτες που θα περάσουν απευθείας στους ημιτελικούς!

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα spoilers, η Στέλλα Ανδρεάδου αποχωρεί λίγο πριν το Γαλάτσι και θα επιστρέψει στην Ελλάδα όπου και θα κάνει τις δικές της αποκαλύψεις!

Οι 4 παίκτες που θα συνεχίσουν είναι οι: 

  • Σάκης Κατσούλης
  • Μαριαλένα Ρουμελιώτη
  • Νίκος Μπάρτζης
  • Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Οι τέσσερις παίκτες που θα απομείνουν θα αγωνιστούν σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και οι Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να κερδίσουν! Και αυτό σημαίνει πως θα καθίσουν στα σκαμπό του Γαλατσίου χωρίς να έχουν κανένα άγχος!

Όπως αναφέρουν τα spoilers που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο οι Πρίαμος και Μπάρτζης θα είναι αυτοί που θα περιμένουν το κοινό να ψηφίσει για να περάσει ένας από τους δυο στον ημιτελικό!

Βέβαια, αυτές είναι οι πληροφορίες μέχρι στιγμής και ίσως δούμε κάποια ανατροπή! Αναμένουμε τα επόμενα επεισόδια και τις επιβεβειώσεις!

Τσέκαρε και αυτά: