Shopping Star

Η εκπομπή “Shopping Star” αναμένεται να επιστρέψει τον Σεπτέμβριο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και πολλά είναι τα ονόματα που ακούγουνται για την παρουσίαση διότι η Βίκυ Καγιά αποχώρησε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με την εκπομπή “Καλοκαίρι Yes”, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι το πρόσωπο που επιλέχθηκε για να παρουσίαση την εκπομπή μόδας και αφήνει το “My Style Rocks” για να αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά. 

Όπως ανέφερε η Φελίσια Τσαλαπάτη, το μοντέλο και παρουσιάστρια, είναι το πρόσωπο που ήθελε το Star για την εκπομπή και έφυγε από το ΣΚΑΙ…”νύχτα”. Ξεκινά τα γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα για το “Shopping Star” και φέρεται να κάνει την ανατροπή για μια ακόμη φορά.

Αν οι πληροφορίες ισχύουν 100%, τότε μιλάμε για κάτι πολύ ιδιαίτερο καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι δυο γυναίκες δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις στο παρελθόν ενώ η σύγκριση είναι αναπόφευκτη άπαξ και αναλάβει η Ηλιάνα.

Θα είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στην ομάδα του Star, ωστόσο δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το MSR καθώς μια θέση θα μείνει κενή και ίσως δούμε την Έλενα Χριστοπούλου να κάθεται σε αυτή!

Tσέκαρε και αυτά: