Shopping Star

Tα γυρίσματα του Shopping Star έχουν ξεκινήσει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε το πρώτο της story όπου αναφέρεται στο παιχνίδι που θα προβληθεί από τη νέα σεζόν μέσω της συχνότητας του Star.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To μοντέλο και πρώην κριτής του “My Style Rocks” αποφάσισε να φύγει “νύχτα” από τον ΣΚΑΙ για να αναλάβει την κενή θέση που άφησε η Βίκυ Καγιά και ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα σχολιάζει τα outfits των κυριών που θα συμμετέχουν στο “Shopping Star”, θα δίνει τις δικές της συμβουλές και παράλληλα θα ανακοινλωνει τη νικλητρια της εβδομάδας. Φέρνει έναν νέο αέρα ανανέωσης και σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να τη δούμε στο project το οποίο είναι ιδιαίτερα αγαπητό.

Η παρουσιάστρια του παιχνιδιού είχε μιλήσει στην εκπομπή “Καλοκαίρι Yes” για το νέο της βήμα όπου είπε:

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το βήμα. Είναι ένα πρόγραμμα που έχει αγαπηθεί από πολλές γυναίκες στην Ελλάδα, το λατρεύουν, βλέπουμε το στυλ τους. Σίγουρα είναι ένα πρόγραμμα που η Βίκυ Καγιά έχει αφήσει το στίγμα της, πολύ σημαντικό, πολύ επιτυχημένο όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου και να έχουμε μια νέα σελίδα σε αυτό το πρόγραμμα που βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια. Δε μίλησα με τη Βίκυ Καγιά για να μου δώσει συμβουλές, ούτε θα το κάνω. Θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο κι ελπίζω να τα καταφέρω”. 

Tσέκαρε και αυτά: