Σιδέρωμα

Το σιδέρωμα δεν είναι από τις πιο ευχάριστες δουλειές που κάνουμε στο σπίτι αλλά θέλουμε να είμαστε προσεγμένοι και ωραίοι όταν φοράμε τα αγαπημένα μας ρούχα, επομένως είναι αναπόφευκτo!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλές φορές βγάζουμε τα ρούχα μας από το πλυντήριο και ενώ μυρίζουν υπέροχα, μόλις στεγνώσουν χάνουν την ωραία μυρωδιά τους! Όμως, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να μυρίζουν υπέροχα και δε χρειάζεται να καταναλώσουμε πολλά χρήματα!

Αν είσαι συνεπής με το σιδέρωμα και δεν εμφανίζονται “βουνά” από ρούχα μπροστά σου τότε μπορείς να κάνεις μια πολύ απλή κίνηση και να προσφέρεις αυτή τη μυρωδιά που επιθυμείς τόσο πολύ στα ρούχα σου!

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ρίξεις 5 σταγόνες από το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο στο απιονισμένο νερό προτού ξεκινήσεις να σιδερώνεις και οι μυρωδιές που θα αναδειχθούν είναι υπέροχες.

Μην ξεχνάς να τινάζεις πολύ καλά τα ρούχα σου προτού σιδερώσεις και να μην τα αφήνεις για πολλή ώρα μέσα στο πλυντήριο διότι οι μυρωδιές χάνονται πιο εύκολα λόγω των πολλών ρούχων και του νερού που έχει μείνει πάνω τους!

 

Tσέκαρε και αυτά: