Simpsons προβλέψεις

Simpsons προβλέψεις : Αυτά τα άτιμα κίτρινα πλασματάκια που μένουν στο Σπρίνγκφιλντ τα έχουν προβλέψει όλα και περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα συμβεί για να τα μνημονεύσουμε!

Οι Simpsons είναι τα πλάσματα που δημιούργησε ο Ματ Γκρέινιγκ και τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πολλά περίεργα συμβάντα να γίνονται στον κόσμο για τα οποία είχαμε προειδοποιηθεί από τη γνωστή σειρά κινουμένων σχεδίων.

Οκ, μπορεί να πρόκειται για θεωρίες συνωμοσίας αλλά πώς μπορεί να εξηγήσει κάποιος την πρόβλεψη τους για τον κορονοϊό; Για την εκλογή Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ; Για τον πόλεμο στην Ουκρανία;

Στο Tik Tok υπάρχουν βίντεο τα οποία αποκαλύπτουν διάφορα συμβάντα τα οποία έχουν προβλέψει οι Simpsons και αυτή τη φορά είδαμε πως είχαν βρει πως θα δημιουργηθεί το έξυπνο ρολόι, πως θα κυνηγάμε πόκεμον με το κινητό και πως θα εμφανιστεί η Lady Gaga στο Super Bowl! Ακραίο θα πούμε εμείς!

Τσέκαρε το βίντεο :

@simpsons_predictions1 like for next part #fyp #foryou #foryoupage #simpsons #simpsonspredictions #xyzbca #trending #trend #viral #pokemon #pikachu #smartwatch #thesimpsons ♬ maribou state tongue slowed – Angelica Basso

Τσέκαρε και αυτό : Μπεν Άφλεκ : Στη μεγάλη οθόνη ξανά με τον Ματ Ντέιμον