Σίντι Κρόφορντ

Η Σίντι Κρόφορντ είναι 56 ετών και όπως δείχνουν όλα γουστάρει την κάθε στιγμή της ημέρας της και περνά εξαιρετικά! Και δείχνει σε όλες τις γυναίκες πώς μπορούν να είναι σέξι ακόμη και χωρίς μακιγιάζ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το πασίγνωστο μοντέλο το οποίο μεσουράνησε στα ’80s-’90s ανάρτησε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ποζάρει μέσα σε μια σάουνα με ανακατεμένα μαλλιά, είναι άβαφη και απλά παίζει με τον φακό.

Η Σίντι Κρόφορντ κατάφερε με το νέο της βίντεο να ξεσηκώσει αντιδράσεις καθώς ήταν αρκετοί οι followers που της είπαν να σταματήσει να βάζει lip fillers και να τα τονίζει τόσο πολύ ενώ θέλουν να δουν την παλιά καλή Σίντι!

Εμείς να πούμε πως είναι κούκλα, ποζάρει χωρίς μακιγιάζ το οποίο δεν είναι και εύκολο γιατί όλοι θέλουμε να φαινόμαστε άψογοι στο Instagram και κάνει τη ζωάρα της! Δεν πάνε να λένε οι άλλοι ότι θέλουν, εκείνη συνεχίζει!

Τσέκαρε το βίντεο :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford)

To μοντέλο δε σταματά να κάνει αναρτήσεις που αφορούν στις δραστηριότητες και πολλές φορές ποζάρει με την κόρη της και επίσης μοντέλο, Gaia Gerber, και όλοι λένε πως μοιάζουν πολύ!

Τσέκαρε και αυτά: