Σκάρλετ Γιόχανσον

Μια από τις διάσημες ηθοποιούς που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών ήταν η Σκάρλετ Γιόχανσον. Και δυστυχώς, έκανε μια πολύ “κακή” εμφάνιση!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γνωστή ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας μια δημιουργία του οίκου Prada την οποία δεν θα επέλεγε ούτε η Barbie!

Το φόρεμα το οποίο επέλεξε να φορέσει η ηθοποιός η οποία είναι κατά τα άλλα “sex symbol” και κούκλα, ήταν ότι πιο λάθος θα μπορούσε να βάλει για την περίσταση!

Το φόρεμα ήταν ένα baby pink μονοκόμματο κομματι το οποίο είχε όλη τη “διάθεση” να εξελιχθεί σε ένα στράπλες item αλλά ο γνωστός οίκος επέλεξε να βάλει στο τελείωμα του μπούστου ένα εσωτερικό μπουστάκι το οποίο θύμιζε το αθλητικό σουτιέν που φοράς στο γυμναστήριο.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον ήταν πολύ στο όμορφο το πρόσωπο, όμως το πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν της δεν ταίριαζε καθόλου με το υπόλοιπo styling που έκανε! Ήταν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις, όχι γιατί ήταν κακόγουστη (καλά ήταν λίγο περίεργο το φόρεμα) αλλά γιατί το φόρεμα δεν της “καθόταν” καλά (όπως λέμε με τις κολλητές) και το styling ήταν λάθος!

Ευτυχώς δεν πήγε στο “My style Rocks” γιατί ο Στέλιος Κουδουνάρης θα της έβαζε σίγουρα “1”!

Tσέκαρε και αυτά: