Αληθινές ιστορίες

Αληθινές ιστορίες: Τον τελευταίο καιρό συμβαίνει κάτι το απίστευτο και με έχει βάλει σε τρομερές σκέψεις ξυπνώντας φαντάσματα του παρελθόντος.

Πρόσφατα άρχισε να μου στέλνει μηνύματα ο πρώην του πρώην μου! Άρχισε εντελώς ξαφνικά σε σημείο που μου έκανε εντύπωση γιατί δεν είχα ποτέ καμία επικοινωνία μαζί του.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Τον ήξερα ότι είναι η πρώην αλλά θεωρούσα ότι δεν με συμπαθεί και σίγουρα εγώ δεν τον συμπαθούσα με βάση όσα μου είχε πει ο πρώην μου.

Οι απαντήσεις μου ήταν κοφτές! Και φυσικά τον ρώτησα τι ακριβώς θέλει και αποφάσισε να μου στείλει μήνυμα. Η απάντηση του με ξάφνιασε. Μου είπε πως ο πρώην και των δυο μας αποδείχθηκε μεγάλος ψεύτης κι αυτό σημαίνει πως εγώ δεν είμαι αυτός που περιέγραφε ο πρώην μου (Αληθινές ιστορίες).

Φυσικά μου είπε όλα τα ψέματα που έλεγε για μένα. Προφανώς δεν έδωσα σημασία γιατί δεν περίμενα ποτέ κάτι καλύτερο.

Μου αποκάλυψε όλα όσα έκανε και σε εκείνον αλλά και όλα τα ψέματα που λέει αυτός ο πρώην. Λυπηρό πραγματικά!

Το θέμα είναι πως αυτός ο άνθρωπος πλέον ζητά να με συναντήσει και να με γνωρίσει καλύτερα. Δεν μου είναι αδιάφορος σαν άντρας σίγουρα αλλά δεν ξέρω εάν είναι σωστό να μπω σε μια τέτοια διαδικασία. Τι θέλει αυτός ο άνθρωπος από εμένα άραγε; Δεν ξέρω και δεν νιώθω έτοιμος να μάθω κιόλας.

Μεγάλο μπέρδεμα πια! Και δεν θέλω μπερδέματα. Έχω προχωρήσει τη ζωή μου!

Τσέκαρε και αυτά: