Σκορπιός 2023

Ο Σκορπιός 2023 θα είναι από τα ζώδια 2023 που θα έχουν ένα έντονο ερωτικό έτος μπροστά τους, αρκεί όμως να προσέξουν ποιον θα συναντήσουν στο δρόμο τους και τους συνδυασμούς που θα γίνουν.

Το ζήτημα για έναν Σκορπιό είναι να βρεθεί ο κατάλληλος και παρακάτω είναι όλοι οι συνδυασμοί που μπορεί να επιφυλάσσει το νέο έτος για εσάς.

Η μοναδική περίπτωση για μια ωραία σχέση είναι να συναντήσετε έναν Κριό και τότε θα έχετε μέσα στη νέα χρονιά αυτό το σταθερό που ζητάτε. Εάν όμως ζητάτε έναν μεγάλο έρωτα χωρίς να σας νοιάζει τίποτε άλλο τότε αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με έναν Καρκίνο.

Αντίθετα εάν βρεθεί στη ζωή σας ένας Υδροχόος τότε να ξέρετε ότι τα πράγματα θα είναι εντελώς αδιάφορα. Ο Σκορπιός 2023 που θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν Λέων να ξέρει πως είτε θα πρέπει να το αφήσει είτε δεν θα είναι καλά τα πράγματα για εσάς.

Το έντονο ερωτικό πάθος θα γεννηθεί στη συναναστροφή σας με έναν Δίδυμο και θα μπορέσετε να το απολαύσετε ενώ εάν τη νέα χρονιά νιώθετε πιο βολικά για μία ελεύθερη σχέση τότε αυτό θα συμβεί με έναν Αιγόκερω και μόνο.

Αυτούς που πρέπει να προσέχετε το 2023 και να τους κρατάτε όσο μπορείτε μακριά θα είναι οι Ταύροι γιατί είναι ένα ζώδιο που είναι γραμμένο να σας πληγώσει άσχημα. Εάν πάλι βρεθεί στο δρόμο σας ένας Τοξότης να ξέρετε πως τα άστρα δεν ευνοούν τίποτα ερωτικό αλλά αντίθετα μπορεί να υπάρξει μία καλή φιλία.

Αυτό που θα σας ξετρελάνει μέσα στο 2023 είναι ένας Ζυγός με τον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε τις πιο όμορφες ερωτικές στιγμές ολόκληρου του έτους. Εάν πάλι θα θέλατε κάτι έντονα ρομαντικό και σταθερό φυσικά αυτό μπορείτε να το βρείτε μέσα από έναν Σκορπιό.

Ο Σκορπιός 2023 είναι από τα ζώδια 2023 που θα έχουν προοπτική γάμου αρκεί να επιλέξετε για αυτή την περίπτωση έναν Ιχθύ, ενώ όσοι ζητάτε μία σωστή και λειτουργική επανασύνδεση αυτή μπορεί να συμβεί μόνο με έναν Παρθένο.

Τσέκαρε κι αυτό:

Bridal Fashion Week : Πότε θα γίνει στην Αθήνα

Ζυγός 2023: Ερωτικές προβλέψεις για το νέο έτος