Σκορπιός Ιούνιος

Σκορπιός Ιούνιος: Είστε από εκείνα τα ζώδια που έχετε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και αυτό επιτέλους τώρα αλλάζει σιγά σιγά.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Σκορπιός Ιούνιος του πρώτου δεκαημέρου θα δει τα γεγονότα να αλλάζουν σταδιακά προς μια καλύτερη κατεύθυνση κυρίως όσον αφορά στα επαγγελματικά του. Ξαφνικά γεγονότα θα σας ωθήσουν σε αποφάσεις που μόνο σε καλό θα σας βγουν στο μέλλον!

Οικονομικά χρειάζεται μόνο να αρχίσετε να τακτοποιείται τις εκκρεμότητες σας. Μπορεί να σας φοβίζει αυτό αλλά πρέπει να γίνει για να ηρεμήσετε από τις σκοτούρες. Και ερωτικά να ξέρετε ότι είστε πολύ κοντά σε κάτι σπουδαίο.

Ο Σκορπιός Ιούνιος του δεύτερου δεκαημέρου αναμένεται να δει τη ζωή του να αλλάζει! Εάν πάρετε τις σωστές αποφάσεις και στρωθείτε σε έναν στόχο τότε θα σας βγει μόνο σε καλό! Διαφορετικά οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν σε τέτοια θέση που θα αναγκαστείτε να προχωρήσετε μπροστά με άτσαλο τρόπο.

Οικονομικά και επαγγελματικά θα πρέπει να προχωρήσετε σε αλλαγές και μάλιστα να ξεβολευτείτε εάν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι σας!

Ο Σκορπιός Ιούνιος του τρίτου δεκαημέρου θα βιώσει έναν περίεργο μήνα με πολλές αλλαγές. Θα πρέπει να δείτε ποιες είναι εκείνες που σας εξυπηρετούν και μετά να αποφασίσετε με ψυχραιμία την πορεία της ζωής σας.

Επαγγελματικά θα δεχθείτε προτάσεις αλλά μόνο λίγες από αυτές έχουν νόημα για εσάς. Προσοχή θα χρειαστεί στις λεπτομέρειες γιατί κάποιες μπορεί να είναι απατηλές.

Ερωτικά ανοίγεται ο κύκλος σας με γνωριμίες και έντονο φλερτ αλλά να θυμάστε πως ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.

Tσέκαρε και αυτά: