Social media

Πολλοί celebrities επιλέγουν μέσων των social media να ενημερώσουν το κοινό τους για διάφορα πράγματα που κάνουν στην καθημερινότητα τους! Από ότι φαίνεται, όμως, η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ντρου Μπάριμορ, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα το φετινό καλοκαίρι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η ηθοποιός ανακοίνωσε μέσω τoυ Instagram πώς οι λογαριασμοί που διαθέτει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα μπουν για λίγο… στον πάγο καθώς θέλει να κάνει ήρεμες διακοπές και να απολαύσει την οικογένεια της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore)

“Τελευταίο καρουζέλ για το καλοκαίρι… Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έκαναν αυτή τη ροή ένα τόσο αγαπημένο μέρος. Έναν ασφαλή χώρο, όπως η εκπομπή. Είναι απλά πολύ χιουμοριστικό και ευγενικό. Τα δύο αγαπημένα μου πράγματα σε αυτή τη ζωή. Θα κάνω ένα διάλειμμα στα social media για το καλοκαίρι. Το κάνω συνέχεια. Και είναι τόσο υγιές για την ψυχή”.

Η Μπάριμορ η οποία έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσει μια εξαιρετική εκπομπή και να την παρουσιάσει στην αμερικανική τηλεόραση, αφήνει για λίγο τα social media και κάνει πολύ καλά! Λίγη αποτοξίνωση χρειάζεται!

Είναι μια μέθοδος “αποτοξίνωσης” την οποία μπορείς να κάνεις και εσύ!

Τσέκαρε και αυτά: