Σοφία Φαραζή

H Σοφία Φαραζή είναι Ελληνίδα ηθοποιός η οποία κατάφερε να γίνει πολύ γνωστή μέσω της σειράς ANT1, “λίτσα.com”, και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές παραστάσεις όπου και έχει ενθουσιάσει τον κόσμο με την ερμηνεία της. Είναι μια νέα γυναίκα που έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και δε θέλει να απασχολεί με την προσωπική της ζωή παρά μόνο με τη δουλειά που κάνει στο θέατρο και την τηλεόραση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Eίναι πολύ ενεργή στα Social media και πλέον μπορούμε να τη βλέπουμε στην τηλεόραση μέσω της σειράς “Παγιδευμένοι”.

Σοφία Φαραζή – Βιογραφικό, το αυτοάνοσο νόσημα, ο “άγνωστος”σύζυγος, ηλικία, Instagram

Γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 1979 στην Αθήνα και είναι 44 ετών (παρόλο που φαίνεται για 30). Από μικρή ήθελε να κάνει πολλά πράγματα και τελικά την κέρδισε η υποκριτική. Σπούδασε το 1990 στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν και κατάφερε να κάνει αρκετές δουλειές στο θέατρο.

Η μεγάλη επιτυχία ήρθε μέσω της σειράς “Λίτσα.com” και έπειτα έκανε εμφανίσεις και σε άλλες σειρές.

Ο σύζυγος και η οικογένεια

Η Σοφία Φαραζή είναι μια γυναίκα χαμηλών τόνων και με τον σύζυγο της. Νάσο Μαρατσώλα είναι μαζί για περισσότερο από 13 χρόνια. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς “Big Bang” όπου εκείνος ήταν φροντιστής.

Είναι ένα ζευγάρι που δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας και έχουν αποκτήσει μια πανέμορφη κορούλα η οποία είναι πλέον 12 ετών. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2009 και το 2011 ήρθε η κόρη του στον κόσμο.

Η ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, όμως όταν είχε μείνει έγκυος, όπως έχει δηλώσει, υπήρχε ανησυχία από του ανθρώπους της τηλεόρασης καθώς δεν ήξεραν πως θα είναι εμφανισιακά και αν θα είναι στα κιλά που “προστάζει” το σύστημα. Εκείνη δεν ήταν σύμφωνη με αυτό το σκεπτικό και βρέθηκε αντιμέτωπη με συμπεριφορές οι οποίες δεν είναι και ιδιαίτερα αποδεκτές.

Το αυτοάνοσο νόσημα

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει στο Instagram πως της παρουσιάστηκε ένα αυτοάνοσο νόσημα και μέσα από ανάρτηση έγραψε κάποια λόγια τα οποία ήταν άκρως ιδιαίτερα και όλοι θα έπρεπε να τα διαβάσουν.

Η Σοφία Φαραζή, όπως έγραψε , έφτασε σε ένα αδιέξοδο σε όλα τα επίπεδα με αποτέλεσμα να βγάλει ροδόχρο. Δοκίμασε τα πάντα για να μπορέσει να απαλλαγεί από αυτό αλλά ήταν ένα “δώρο” γιατί την μετακίνησε από τη βολή της.

Έκανε αυτά που έπρεπε για να καταλάβει από που προήλθε και να κατανοήσει όσα γεννάει ο οργανισμός! Μάλιστα, αναφέρει πως τα ψυχοσωματικά είναι μια “κραυγή αγάπης” και θέλουν κόπο και χρόνο.

Όπως έχει πει, η αγάπη είναι το μεγαλύτερο δώρο και πρέπει να την έχουμε καθημερινά στη ζωή μας.

Τσέκαρε και αυτά: