Σοφία Μανωλάκου

Η Σοφία Μανωλάκου είναι Ελληνίδα ηθοποιός η οποία έχει καταφέρει να απασχολήσει με τις συμμετοχές της σε γνωστές σειρές ενώ το παρουσιαστικό της είναι άκρως εντυπωσιακό με αποτέλεσμα να μαγνητίζει τα βλέμματα όλων. Είναι μια νέα γυναίκα που θέλει να απασχολεί με τη δουλειά της και τα τελευταία χρόνια διατηρεί μια όμορφη σχέση με γνωστό ηθοποιό που έχουμε δει σε παραστάσεις και σειρές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η ηθοποιός έχει περάσει και από το κομμάτι της παρουσίασης ενώ αυτή τη σεζόν τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στη γνωστή σειρά του ANT1 “Οι Παγιδευμένοι”.

Σοφία Μανωλάκου – Βιογραφικό, Instagram, το αυτοάνοσο νόσημα, η σχέση με γνωστό ηθοποιό

Η Σοφία Μανωλάκου έχει γεννηθεί στις 4 Νοεμβρίου του 1987 και είναι 35 ετών. Γεννήθηκε στην Αθήνα όμως σε νεαρή ηλικία μετακόμιση στο χωριό Κροκεές στη Λακωνίας καθώς οι γονείς της πήραν διαζύγιο. Σε ηλικία 17 ετών επέστρεψε στην πρωτεύουσα με σκοπό να σπουδάσει στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο, οικονομικές επιστήμες.

Παράλληλα με τις σπουδές της, παρακολούθησε σεμινάρια υποκριτικής στο Θέατρο Αλλαγών και το 2009 κατάλαβε πως αυτή είναι η κλίση της και σπούδασε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Πέτρα. 

Ενώ σπούδαζε, έκανε και κάποιες πρώτες εμφανίσεις σε σειρές στη τηλεόραση και την έχουμε δει να παίζει στις παρακάτω :

  • “Έρωτας”
  • “Λόλα”
  • “Λίτσα.com”
  • “Τρίχες”
  • “Έξαψη”
  • “Το αύριο μας ανήκει”

Η Σοφία συμμετείχε και στην εκπομπή “Η εκδίκηση της ξανθιάς” την οποία παρουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας το 2008. Μάλιστα, έχει περάσει από το κομμάτι της παρουσίασης, και το 2015 βρέθηκε στην εκπομπή “Καλημερούδια”με την Ντορέττα Παπαδημητρίου ενώ παρουσίασε και την εκπομπή “Κάθε μέρα Chef” το 2017.

Η σχέση με γνωστό ηθοποιό

Η Σοφία Μανωλάκου διατηρεί σχέση τα τελευταία 13 χρόνια με τον Σπύρο Σπαντίδα και είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν πως είναι ένας άνθρωπος πολύ σημαντικός για εκείνη και πως ότι και αν συμβεί στο μέλλον θα είναι πάντα κοντά του γιατί είναι ένα πρόσωπο που εκτιμά βαθιά και σέβεται.

Το αυτοάνοσο νόσημα και η απώλεια κιλών

Η Σοφία Μανωλάκου έχει δηλώσει στο παρελθόν πως πάσχει από το αυτοάνοσο νόσημα “νόσος Crohn” και έχει εξομολογηθεί πως εξαιτίας αυτού έχει χάσει πολλά κιλά αλλά κάνει προσπάθειες για να βάλει κιλά γιατί θέλει να νιώθει ακόμη πιο καλά με τον εαυτό της.

Το συγκεκριμένο νόσημα αλλάζει τελείως τη ζωή ενός ανθρώπου καθώς προκαλείται φλεγμονή του βλεννογόνου και αλλοιώσεις στο τοίχωμα του εντέρου.

Τσέκαρε και αυτά: