Σοφία Μπεκατώρου

Το πρόσωπο των ημερών είναι η Ολυμπιονίκης, Σοφία Μπεκατώρου, και δυστυχώς δεν είναι για ευχάριστο λόγο, αλλά θαυμάζουμε την τόλμη της και το θάρρος της να προβεί σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις που αφορούν την κακοποίηση που δέχτηκε από παράγοντα του αθλητισμού.

Η Ολυμπιονίκης αποκάλυψε την τρομακτική ιστορία της στο Maria Claire μέσω συνέντευξης αλλά και στην ημερίδα «Start to talk /Σπάσε τη Σιωπή – Μίλησε, Μην Ανέχεσαι», γιατί για εκείνη ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσει και μπράβο της!

Η Σοφία Μπεκατώρου αποφάσισε να ανοιχτεί και να μιλήσει για την προσωπική της ιστορία! Μια ιστορία που είχε γνωστοποιηθεί πριν το τέλος του 2020 και αυτές τις μέρες έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις ενώ όλοι έχουν φανερώσει τη στήριξη τους απέναντι στην αθλήτρια αλλά και σε κάθε γυναίκα που έχει υποστεί βία στη ψυχή της και στο σώμα της!

Η Ολυμπιονίκης έκανε ένα τεράστιο βήμα αποκαλύπτοντας όλα αυτά που έχουν συμβεί στη ζωή της και μέσα από τη δύναμη που κατάφερε να βρει, θέλησε να μοιραστεί την ιστορία της και επιτέλους ακούστηκε! Κάλλιο αργά παρά ποτέ, λέει ο σοφός λαός, αλλά ήρθε η ώρα να αφήσουμε τις λαϊκές ρύσεις στην άκρη και να γίνουν πράγματα για να νιώσουν ασφάλεια οι γυναίκες, και κατεπέκταση όλοι οι άνθρωποι!

Ας αφυπνιστούμε όλοι, επιτέλους, και ας συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει!

Τσέκαρε το βίντεο:

Τσέκαρε και αυτό: ΚΤΕΟ: Πώς θα λειτουργούν από τη Δευτέρα