Sofia Vergara

Η Sofia Vergara και ο σύζυγος της, Joe Manganiello, αποφάσισαν μετά από 7 χρόνια έγγαμου βίου να χωρίσουν και η είδηση έπεσε σαν “βόμβα” στο χώρο της παγκόσμιας showbiz.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To ζευγάρι με μια λιτή ανακοίνωση στα ΜΜΕ ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη στιγμή τους και πως η απόφαση τους ήρθε μετά από αρετή σκέψη, όμως παραμένουν δυο καλοί φίλοι και υπάρχει μεγάλη αγάπη ανάμεσα τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara)

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Έχουν πάρει τη δύσκολη απόφαση να ανακοινώσουμε το διαζύγιο μας. Ως δυο άνθρωποι που αγαπάμε και νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλον, θέλουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μας καθώς μπαίνουμε σε μια νέα φάση στη ζωή μας”. 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πηγές αναφέρουν πως το ζευγάρι ξεκίνησε να απομακρύνεται όταν άρχισαν να φαίνονται οι πραγματικές αντιθέσεις μεταξύ τους.

Όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στο ζευγάρι, ο Joe Manganiello είναι ένα μεγάλο παιδί  που του αρέσει να παίζει video games, να βλέπει ταινίες με υπερήρωες, να διαβάζει κόμικς, να πηγαίνει σε συναυλίες και να βλέπει NFL, ενώ η Sofia Vergara θέλει να κάνει μια πιο πολυτελή ζωή πηγαίνοντας διακοπές σε εξωτικά μέρη, να βγαίνει συχνά για δείπνο και να πηγαίνει για ψώνια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 στη Φλόριντα και αν δεν έχει αποκτήσει παιδιά!

Τσέκαρε και αυτά: