Barbie

Η ταινία “Barbie” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 20 Ιουλίου και ήδη έχουν γίνει προκρατήσεις εισιτήριων καθώς όλοι θέλουν να δουν το νέο project της Greta Gerwing.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Λίγες μέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της πιο πολυδιαφημισμένης ταινίας του 2023, η Warner Bros δημοσίευσε ένα μικρό κλιπ από σκηνή της ταινίας και έχει γίνει ήδη viral στο Twitter.

Ο επίσημος λογαριασμός του Fandago έφερε στο προσκήνιο την επίμαχη σκηνή και μέσω του βίντεο βλέπουμε πολλούς από τους χαρακτήρες της ταινίας!

Οι κριτικές για τη νέα ταινία της Barbie είναι πολλές και οι κριτικοί που γράφουν σε μεγάλα μέσα του εξωτερικού έχουν ανάμεικτα συναισθήματα! Ωστόσο, όλοι συμφωνούν πως είναι μια fun ταινία η οποία περνά ορισμένα μηνυματα και πως ο κόσμος θα την απολαύσει στο σινεμά.

H νέα ταινία θεωρείται μια από τις πολυδιαφημισμένες ταινίες της χρονιάς ενώ πολλές εταιρείες έχουν κάνει συνεργασία με την παραγωγή για να δημιουργήσουν προϊόντα τα οποία αναφέρονται στο όνομα της αγαπημένης κούκλας.

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να τη δούμε και να σχηματίσουμε τη δική μας άποψη!

Τσέκαρε και αυτά: