Σοκολάτα

Μια σοκολάτα η οποία είναι πολύ αγαπητή ονομάζεται “Toblerone” και μας έρχεται από την Eλβετία! Μάλιστα, στη συσκευασία μπορεί κανείς να δει τις κορυφές των βουνών που στέκουν αγέρωχα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η συγκεκριμένη σοκολάτα τρώγεται με πολλούς τρόπους , ωστόσο ένας TikToker ο οποίος δοκιμάζει πολλά φαγητά και γλυκά στον λογαριασμό του “διδάσκει” τον σωστό τρόπο με τον οποίο πρέπει κάποιος να τρώει την Toblerone!

@chefkoudy Do you know toblerone should be pushed together to break?😭😂❤️🍫 #toblerone#tobleronechallenge#mnam#chefkoudy#foodfun#funfood#tobleronechocolate#howtoeat ♬ Heat Waves – Glass Animals

Στο βίντεο που ανάρτησε στο TikTok βλέπουμε πως αντί να σπρώχνει το κάθε “τριγωνάκι” προς το πάνω, επιλέγει να το σπρώξει προς τα κάτω και προς το επόμενο τριγωνάκι για να δώσει πίεση στο επόμενο κομμάτι για να μπορέσει να το φάει μετά!

Επίσης, δείχνει και τον σωστό τρόπο να τρώμε την KitKat! Και είναι αυτός που φανταζόσουν! Κόβεις ένα – ένα τα κομμάτια και τα τρως!

@chefkoudy How do you eat kitkat😌🍫 #kitka#kitkatchallenge#chocolatelove#mnam#chefkoudy#foodfun#funfood#howtoeat ♬ Heat Waves – Glass Animals

Πολλοί επιλέγουν να φάνε τη συγκεκριμένη μπάρα σοκολάτας δαγκώνοντας όλα τα κομμάτια μαζί! Αλλά δεν θεωρεί πως είναι σωστό!

Υπάρχουν πολλών ειδών σοκολάτες στον κόσμο οι οποίες τρώγονται με συγκεκριμένο τρόπο! Αλλά στο τέλος της ημέρας θα τις φάμε όπως μας αρέσουν! Βέβαια, οι προτάσεις είναι πάντα σεβαστές!

Μήπως θα το δοκιμάσεις το κόλπο;

Τσέκαρε και αυτά: