Μακρυπούλια

Μέγα ζήτημα έχει δημιουργηθεί με την έξαλλη Μακρυπούλια που έχασε την πτήση της για τη Σάμο, κατηγορώντας την αεροπορική εταιρεία, SkyExpress για αυτό!

Η αλήθεια είναι πως η Ζέτα Μακρυπούλια κατηγόρησε την εταιρεία πως δεν έβγαλε ανακοίνωση με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει την πτήση, γιατί βρισκόταν στην τουαλέτα. Η αλήθεια ωστόσο είναι πως σε όσα ταξίδια έχουμε κάνει δεν έχουμε ποτέ ακούσει καμία ανακοίνωση παρά μόνο εάν ο επιβάτης έχει κάνει check in!

H Μακρυπούλια δεν είχε κάνει check in οπότε για τους περισσότερους δικαίως έχασε την πτήση και αδίκως βγήκε στο Instagram της, κατηγορώντας την εταιρεία!

Το άλλο σίγουρο της υπόθεσης είναι πως το δριμύ κατηγορώ προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις, με αποτέλεσμα τόσο η ίδια όσο και η εταιρεία να είναι από τα πρώτα hashtags εδώ και πάνω από 24 ώρες!

Στα social media επικρατεί πανικός και μάλλον αυτό που ήθελε να κάνει η Ζέτα Μακρυπούλια της γύρισε μπούμερανγκ, αφού ειδικά στο Twitter την έχουν “σταυρώσει” κυριολεκτικά, στολίζοντάς την όχι και με τόσο κολακευτικά σχόλια.

Μάλιστα, οι περισσότεροι αναφέρουν πως η παρουσιάστρια βαδίζει στα χνάρια της Κάρεν, εννοώντας την Κατερίνα Καινούργιου που ειδικά στο Twitter δεν της έχουν και τόσο μεγάλη αδυναμία πια!

Το σίγουρο είναι πως από τα ευφάνταστα σχόλια στο Twitter μόνο γέλιο μπορεί να προκληθεί! Τώρα εάν η Ζέτα Μακρυπούλια έδειξε βεντετισμό ή έκανε λάθος εταιρεία, θα φανεί στην πορεία!

Δείτε μερικά από τα απίστευτα tweets

 

 

Τσέκαρε κι αυτό: