Σωτήρης Λαμάι

Ο Σωτήρης Λαμάι είναι ένας από τους νέους παίκτες που έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο για να συμμετάσχουν στο Survivor και να δοκιμάσει τις αντοχές του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ο Σωτήρης Λαμάι είναι 38 ετών και δηλώνει επιχειρηματίας. Ο ίδιος γεννήθηκε στην Αλβανία και ήρθε στην Αθήνα όπου πλέον ζει και δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας.

Παράλληλα με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ο 38χρονος παίκτης του Survivor έχει εργαστεί ως Μετρ σε αρκετά από τα πιο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας.

Εκτός από τις επιχειρήσεις του όμως και την εστίαση με την οποία ασχολείται, είναι ιδιαίτερα ενεργός και γνωστός στο TikTok, το οποίο σύμφωνα με εκείνον έχει πολλές ομοιότητες με το Survivor.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Σε ηλικία επτά ετών ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο και το σταμάτησε στα 31, έχοντας παίξει σε διάφορες κατηγορίες. Έχει ένα γιο 9 ετών ο οποίος είναι η μεγάλη του αδυναμία.

Αποκαλεί τον εαυτό του «Βασιλιά» και σύμφωνα με τον ίδιο διαθέτει ηγετική προσωπικότητα. Το Survivor για εκείνον είναι όνειρο ζωής… Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής, ώστε το σώμα του να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες.

Έρχεται στο Survivor για να το κερδίσει, δεν του αρέσει να είναι δεύτερος και δεν τα παρατάει ποτέ!

Τσέκαρε κι αυτά: