Σπίτι

To φθινόπωρο έφτασε πλέον και κάθε σπίτι χρειάζεται μία μικρή ανανέωση έτσι ώστε να ετοιμάσουμε το χώρο στον οποίο θα περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μιας και δυστυχώς τον χειμώνα οι έξοδοι και οι βόλτες είναι λιγότερες από το καλοκαίρι.

Το πρώτο και πιο βασικό είναι να καθαρίσετε τους τοίχους και για να το κάνετε αυτό υπάρχουν κόλπα και tips, που είναι βασικά.

Το αρχικό που πρέπει να συμβεί για να καθαρίσετε τους τοίχους σας είναι να ξεκρεμάσετε τους πίνακες και οτιδήποτε βρίσκεται κρεμασμένο σε αυτούς.

Εν συνεχεία και αφού δεν υπάρχει κανένα αντικείμενο στους τοίχους θα πρέπει να πάρετε ένα κομμάτι ύφασμα πάνω σε μία σκούπα και τους καθαρίσετε έτσι. Με αυτό τον τρόπο στην ουσία θα ξεσκονίσετε τους τοίχους.

Στη συνέχεια θα πρέπει να ξέρετε ότι επειδή η σκόνη θα είναι μπόλικη καλό θα είναι να βάλετε κάποια προστατευτικά στο πάτωμα κατά μήκος των τοίχων.

Μετά με ένα σφουγγάρι το οποίο δεν πρέπει να είναι χρωματιστικό και με μπόλικο σαπούνι και ζεστό νερό, θα πρέπει να αρχίσετε να καθαρίζετε. Να θυμάστε ότι πρέπει να το κάνετε από πάνω προς τα κάτω.

Τέλος, με ένα πανί που δεν πρέπει να είναι πολύ βρεγμένο, αλλά απλά νωπό θα πρέπει να καθαρίσετε τους τοίχους από πάνω μέχρι κάτω έτσι ώστε να φύγει η σαπουνάδα. Αμέσως μετά με ένα στεγνό πανί θα πρέπει να τους ξαναπεράσετε.

Μετά από όλη αυτή τη διαδικασία να ανοίξετε τις μπαλκονόπορτες στο σπίτι σας για να στεγνώσουν οι τοίχοι.

Τσέκαρε κι αυτό:

Νέες τάσεις : Τα “δυνατά” χρώματα του φθινοπώρου