Σπύρος Μαρτίκας

Έτοιμος για δήμαρχος Κερατσινίου είναι ο Σπύρος Μαρτίκας καθώς φαίνεται να προετοιμάζει την προεκλογική του καμπάνια μέσω… Survivor!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο φαρμακοποιός που μας συστήθηκε μέσω του Survivor και σύντροφος της Βρισηίδα Ανδριώτου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και αποκάλυψε πώς μπαίνει στο παιχνίδι με μεγαλύτερο “μισθό” και μέσω αυτού θα καταφέρει να κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα για την πόλη του, η οποία δεν είναι άλλη από το Κερατσίνι.

Μιλώντας για το τρέιλερ που τον έδειξε ως κουκλοπαίκτη είπε :

“Τα τρέιλερ αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα του κάθε παίκτη. Πόσο μάλλον και μια στρατηγική δική μου από ένα σχέδιο το οποίο θα είναι All Star”. 

Αυτό , όμως , που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πώς ο Σπύρος Μαρτίκας δήλωσε πώς όσο περισσότερο μείνει στο παιχνίδι, θα έρθουν τα πράγματα πιο εύκολα για τον κόσμο που μένει στην πόλη του καθώς θα επιστρέψει για να αλλάξει την πόλη του.

“Δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη στους ανθρώπους που μου ζητούν να αναλάβω κάποιες ευθύνες για την πόλη μου” , είπε ο φαρμακοποιός και είναι ξεκάθαρο πως ξεκινά μια μίνι “προεκλογική καμπάνια” καθώς θέλει να φέρει δύναμη στην πόλη του!

Τσέκαρε όσα είπε : 

 

Ο φαρμακοποιός, όπως πολύ σωστά είπε η Φαίη Σκορδά, το “έχει” επικοινωνιακά και μιλά για το ριάλιτι σαν να είναι ένας μικρός προεκλογικός αγώνας!

Τσέκαρε και αυτά :

GNTM 5 νικήτρια : Ποιο είναι το φαβορί

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι : Tips για στολισμό