Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας φέρεται να είναι η αφορμή για να σταματήσουν να μιλούν μεταξύ τους η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Και τα δυο κορίτσια δεν έχουν σκοπό να έρθουν ξανά κοντά, όπως δείχνουν όλα, το επόμενο διάστημα!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star έκανε για μια ακόμη φορά δηλώσεις στις κάμερες και όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για την “φίλη” της Βρισηίδα, εκείνη απάντησε πως δεν έχουν σχέσεις πλέον!

“Δεν μιλάμε καθόλου. Αν τη δω κάπου, φυσικά και θα τη χαιρετήσω. Θέλω να είναι καλά, την κρατάω μέσα μου με πάρα πολλή αγάπη. Της εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή της, πραγματικά. Με τη Βρισηίδα ούτε θέλω να έχουμε σχέσεις, ούτε δεν θέλω. Όταν χτυπάς την πόρτα σε κάποιον για να μιλήσετε κι εκείνος δεν στην ανοίγει, κι όταν βγαίνει έξω και μιλάει με χαρακτηρισμούς για το όνομά σου, καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν είναι ωραίο”. 

Nα σου θυμίσουμε πως η Ευρυδίκη είχε πει πως ο Σπύρος Μαρτίκας είναι “αδίστακτος” και πως θέλει δημοσιότητα και χρήματα! Η σύντροφος του φαρμακοποιού και All Star, θεώρησε πως τα λόγια της φίλης της δεν ήταν σωστά και πως δεν θέλει να έχει σχέσεις!

Τσέκαρε και αυτά: